| ஐAdeஐ a întrebat:

Sall TPUkiss
poate ma puteti ajuta si pe mine cu o problema...deci...am un iubit din ROMA ne vdm in fiecare zi la web si vb la tel in fiecare zi, dar intr-o zi l-am sunat de vreo 6-7 ori si nu mi-a rasp si dupa m-a sunat sa imi zica ca nu era acasa si nu avut telu' la el eu l-am intr unde a fost si mi-a zis ca a mers sa cmp un cadou unei prietene (colege)
eu l-am intr ce i-a cmp si mi-a zis ca: UN URSULETZ PE CARE SCRIE : I LOVE YOU!
un pic m-am suparat si m-am certat cu el dar imi tot tim mesaje: imi pare rau dar e doar un cadou pentru o prietena...
stiu ca ma iubeste si EL IL ADORRRR:-x:-x:-x, dar nu pot sa cred ca i-a luat unei fete un ursuletz cu I LOVE YOU!
va rog sa ma ajutati
dau FUNDOI!

Răspuns Câştigător
| ღBizarreCrazyღ a răspuns:

Pai in cazul de fata depinde si de situatie. adica putea sa-i cumpere acel ursulet cu "i love you" pentru ca o iubeste ca pe o prietena si nimic mai mult. daca as fi in locul tau as lasa lucrurile asa. oricum trebuie sa fi constienta ca relatiile la distanta nu prea merg de cele mai multe ori. acum nu vreau sa te descurajezi doar ca intr-o relatie este nevoie ca cei doi sa fie aproape unul de altul, chiar daca va vedeti la web si vorbiti la tel asta nu inseamna ca este de ajuns. gandeste-te ca la o relatie pe care ai aveao cu cineva de aici : la un moment dat, dupa multe telefoane si conversatii in acest mod aveti nevoie sa va vedeti fata in fata. trebuie sa vezi lucrurile si din alta perspectiva ( eu nu spun acum ca el te inseala sau ceva, pentru ca daca tu esti sigura ca nu ar face una ca asta atunci eu nu sunt in masura sa-mi dau cu parerea in acest caz) sa te gandesti ca poate a fost intr-adevar un cadou doar pentru o prietena foarte apropiata : adica orice om isi iubeste enorm prietenii adevarati care-i sunt alaturi ( si asta il include si pe el ). desigur ca te inteleg : in general simti o oarecare gelozie pe fata respectiva pentru ca simti ca ceva s-ar putea strica intre tine si iubitul tau doar din cauza ei. insa nu iti face zile amare si nu suferi prea mult din cauza asta, gelozia o sa treaca la un moment dat si o sa vezi ca relatie o sa decurga normal. ai putea sa incepi sa te ingrijorezi daca se repeta faza ( adica daca nu-ti raspunde zile intregi la telefon sau daca incearca sa caute mereu scuze cum ca n-ar fi auzit telefonul sau nu ar fi fost acasa )... astea ar fi niste motive de ingrijorare. deocamdata eu cred ca poti sa ai incredere in el si in relatia voastra insa fi cu ochii in patru la tot ce se intampla. succes happy

3 răspunsuri:
| Laura_2393 a răspuns:

Daca te-ar fi inselat nu i-ar fi fost mai usor sa te minta ca a avut telefonul descarcat sau orce alceva decat sa iti spuna ca a luat un cadou pentru o prietena?
Este greu sa ai incredere intr-o persoana ce sta la distanta dar nu ai de castigat nimic sa nu ai incredere in el. Daca o relatie la distanta este ce iti doresti eu te sfatuiesc sa il crezi daca nu poate ar trebui sa iti gasesti un baiat din anturaj. Tu sti ce e cel mai bine pentru tine, ce te face mai fericita.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te insala iti dai seama

el acolo si u aici scuze dar cat credeai ca o sa tina?

| valyalynt a răspuns:

Poate yubitul tau are dreptate ia cuparat unei prietene(colege) un ursulet pe care scrie I LOVE YOU da doar in sens prietenesc poate o yubeste in sens amical.