| Alexxxxx1 a întrebat:

winking
Putin ajutor va rog?
Deci o sa va spun pe scurt: am o prietena, ne stim de la inceputul verii... ea s-a despartit de prietenul ei acum 2-3 saptamani(nu mai stiu sigur, mie mi-a spus prima oara daca conteaza)...
Acum o saptamana am invitat-o sa iesim in oras la o intalnire, insa ea a spus ca oricat de mult siar dori asta, nu poate accepta din cauza ca parintii nu o lasa sa aiba prieten pentru un timp, au vazut ca a suferit la ultimele 2 despartiri si de aceea...
Bun astea fiind zise, eu i-am spus ca nu-i nicio problema si o sa astept pana va trece acel timp...
Intrebarea mea: credeti ca scuza este adevarata, sau doar nu vrea sa iesim? Ea a spus ca vrea mult sa iesim, ma place ft mult... Deci ce sa cred?
A doua intrebare: cam cat timp nu o vor lasa parintii sa-si faca prieten?
Eu am spus ca voi astepta, si asa voi si face... dar o plac mult si imi e ft greu sa tot astept...
De precizat: ambii avem 14 ani big grin
Funda!

1 răspuns:
| Rodii a răspuns:

1.Pai...Sincer, daca zici ca te place.happy De ce te`ar minti? Deci... evident ca parintii nu o lasa.winking.
2. Probabil o durata mai lunga de timp.Ce parinte vrea sa`si vada copilul suferind :3?(Dar a`ti putea sa va intalniti pe ascuns.) laughing.winking. Sper ca ti-am fost de ajutor.big grin.