Chiar daca arunca floarea, apreciaza gestul tau. Mi s-a intamplat si mie la varsta ta, m-am facut ca ma supar si am fost impacat cu un sarut
Si ce daca stie? Ai fost refuzat, viata merge inainte. Si din toate fetele pe care le cunosti, pe ea o placi cel mai mult.
Nici sa nu te gandesti sa intri intr-o relatie cu cea din Romania.
Daca iti place Beatrice inseamna ca deja Giulia nu mai este pentru tine ce a fost. In locul tau as alege-o pe Beatrice.
Faza e ca nu stiu daca ma place!
Incerci, dar nu mai faci declaratii, ca nu merg. Ai iesit odata cu ea, mai iesi si alta data. Ai grija sa ii oferi o floare la intalnire iar la sfarsit sa ii spui ca te-ai simtit foarte bine cu ea si sa ii multumesti ca a acceptat invitatia.
Nu imi place cand o fata arunca floarea pe care i-o dai pentru ca daca ii dau o floare asta o sa se intample pentru ca ea are 14 ani si eu 15, bine nu asta conteaza, conteaza ca cu floarea acasa nu ajunge pentru ca nu are ce sa ii zica la parinti, adica de unde o are!
bine asta nu are importanta pentru ca automat o sa mergem la un bar, cafenea sau ceva de genul dar stiu, era mai frumos daca intra in joc si o floare!
Si inca ceva care am uitat sa mentionez, ea stie tot despre mine si Giulia pentru ca ele sunt cele mai bune prietene si nu as frea sa creada ca daca nu a mers cu Giulia acum incerc cu ea si asa mai departe!
Chiar daca arunca floarea, apreciaza gestul tau. Mi s-a intamplat si mie la varsta ta, m-am facut ca ma supar si am fost impacat cu un sarut
Si ce daca stie? Ai fost refuzat, viata merge inainte. Si din toate fetele pe care le cunosti, pe ea o placi cel mai mult.
Diorrus întreabă: