| Andrutza_9535 a întrebat:

sa va zic cateva simptome care le am...ma doare capul, burta (sub buric), ma ia ameteala, stare de voma, lesin. ce am?sad

15 răspunsuri:
| Blondamea a răspuns:

Daca ai si pofte inseamna ca esti insarcinata

| Nicole a răspuns:

Salutwinking

Daca ai menstruatie, e tot ce posibil din aceasta cauza.

Din pacate nu stiu ce mai poti sa ai...

Consulta un doctor, el cu siguranta stie ce este asta.

Sanatate!

Pa pa :*

| Miinato a răspuns:

Daca ai avut contacte sexuala neprotejate, poate esti gravida.

Dar.si mie mi se mai intampla :*
Poate te-a deochiat cineva. Adica s`a uitat foarte inisitent la tine, de ciuda, sau de admiratsie.
Parintsi mei stiu ceva metode, Intr`un pahar de apa. In Timp ce bagi 3 Chibrite aprinse Te rogi. Dupa Bei 3 guri de apa, sh dupa o cruce pe frunte si una pe inima.

Sau poate e doar oo durere trecatuare :*.
SPer ca tsiam fost de folos :* si nu`tsi cer funda, caci in cazuri din astea, nu e de jucat
Succes :*

| Yamatooo a răspuns:

Viroza+indigestie sau hepatita.trebe sa mananci lamaie ca sati treaca. cat de multa poti.in plus o sati treaca starea de voma.incearca.insanatosire gravnikawinking

| EduardPaul94 a răspuns:

Aceste simptome le-am avut si eu intr-un timp.chiar ma simteam foarte rau.ma durea capul si burta... exact cum zici tu... dupa cat stiu eu din experienta proprie. poate sa fie din cauza a programului de masa pe care-l ai si de la ce mananci. ar trebui sa tii un regim si sa nu mananci prajeli si dulce deloc(de la dulce te doare burta, de la prajit iti sunt starile de vome )crede-ma ca stiu din ex proprie.asa ca apucate si tine un regim pentru ca la mine a avut efectwinking. bafta

| Deiiiiia a răspuns:

Draga meaabatting eyelashes
s-ar putea sa fii insarcinatastraight face
asatea sunt. simptomelewinking
fa-ti un test de sarcina happy

| xRaLuCaX a răspuns:

Nu stiu dar tratamentul acestei dureri poate fi tratat cu bitter suedez cumperi de la magazin si ii spui sa iti dea si carticica cea mica a medicamentului are bolile care le trateaza pe fiecare pagina crede-ma eu in casa am mereu biter suedez.

| Suzzy_5903 a răspuns:

Esti insarcinata laughing)) sau ai apendicita. cam astea sunt simptomele pentru amandoua happy

| rlk1234_3713 a răspuns:

Pai depinde de cati ani ai, oori esti gravida, ori ai amnezie, ori iti vine menstruatia, ori nu stiubig grin funda?

| Liza_1511 a răspuns:

Sunt simptome premenstruale ( inainte de menstruatie), uneori apar si in timpul menstruatiei, incearca sa bei apa plata cu lamaie ( trece greata)...cat despre lesinat, as recomanda niste analize de sange sa vezi daca nu esti cumva anemica. Sa te faci bine!

| ramona_5984 a răspuns:

Poate ai jardia:O adica viermisori de aia :-s

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am uitat sa zic ca ma dor si sanii...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da... mi-am inceput viata sexoala... dar mereu am facut protejat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da... mi-am inceput viata sexuala dar mereu am facut protejat...

| BbyMic a răspuns:

Cati ani ai?
poate...sti tu big grin