Salut
Daca ai menstruatie, e tot ce posibil din aceasta cauza.
Din pacate nu stiu ce mai poti sa ai...
Consulta un doctor, el cu siguranta stie ce este asta.
Sanatate!
Pa pa :*
Daca ai avut contacte sexuala neprotejate, poate esti gravida.
Dar.si mie mi se mai intampla :*
Poate te-a deochiat cineva. Adica s`a uitat foarte inisitent la tine, de ciuda, sau de admiratsie.
Parintsi mei stiu ceva metode, Intr`un pahar de apa. In Timp ce bagi 3 Chibrite aprinse Te rogi. Dupa Bei 3 guri de apa, sh dupa o cruce pe frunte si una pe inima.
Sau poate e doar oo durere trecatuare :*.
SPer ca tsiam fost de folos :* si nu`tsi cer funda, caci in cazuri din astea, nu e de jucat
Succes :*
Viroza+indigestie sau hepatita.trebe sa mananci lamaie ca sati treaca. cat de multa poti.in plus o sati treaca starea de voma.incearca.insanatosire gravnika
Aceste simptome le-am avut si eu intr-un timp.chiar ma simteam foarte rau.ma durea capul si burta... exact cum zici tu... dupa cat stiu eu din experienta proprie. poate sa fie din cauza a programului de masa pe care-l ai si de la ce mananci. ar trebui sa tii un regim si sa nu mananci prajeli si dulce deloc(de la dulce te doare burta, de la prajit iti sunt starile de vome )crede-ma ca stiu din ex proprie.asa ca apucate si tine un regim pentru ca la mine a avut efect. bafta
Draga meaa
s-ar putea sa fii insarcinata
asatea sunt. simptomele
fa-ti un test de sarcina
Nu stiu dar tratamentul acestei dureri poate fi tratat cu bitter suedez cumperi de la magazin si ii spui sa iti dea si carticica cea mica a medicamentului are bolile care le trateaza pe fiecare pagina crede-ma eu in casa am mereu biter suedez.
Esti insarcinata )) sau ai apendicita. cam astea sunt simptomele pentru amandoua
Pai depinde de cati ani ai, oori esti gravida, ori ai amnezie, ori iti vine menstruatia, ori nu stiu funda?
Sunt simptome premenstruale ( inainte de menstruatie), uneori apar si in timpul menstruatiei, incearca sa bei apa plata cu lamaie ( trece greata)...cat despre lesinat, as recomanda niste analize de sange sa vezi daca nu esti cumva anemica. Sa te faci bine!
zcrystinaa întreabă:
misauratcuviata întreabă: