| AndreeaSiAndra a întrebat:

spuneti-mi ce sa fac ca eu nu mai pot prietenii mei respectiv bff si iubitul ei cu care ma inteleg bine au cica "o relatie" cand de fapt ei sau pus de vreo 10 ori si de fiecare data a iesit scandal ptc claudiu adica iubitul tot crede ca andreei adica bff ii plac alti baieti si tot o streseaza cu din astea si se cearta, ba claudiu e nesi si face gesturi care lu andreea nu-i plac si tot asa se cearta si apoi iar se pun pentru cateva zile iar apoi iar gasesc motiv sa se certe si nu mai stiu ce sa fac andreea e moarta dupe el si chiar se vede ptc de data asta a iesit scandal mare si ea inca nu s-a despartit de el si nici nu vrea deci... iar el pe mess si facebook tot ii zice ca o iubeste ca un nebun si ca ea nu-i acorda atentie iar la scoala si afara il doare undeva de andreea deci numai gura e de el ce pot face ca eu m-am saturat de toate astea dau funda celor mai bune rasp?

Răspuns Câştigător
mariana
| mariana a răspuns:

Cred ca prietena ta este indragostita de Claudiu, lucru ce nu se poate spune si despre el. Daca se cearta mereu este ca, vad anumite lucuri in mod diferit, ori ca se cauta nod in papura cum se zice in ce face si ce zice Andreea.
Tu trebuie sa-i fii alaturi, s-o asculti dar sa te abtii sa-l critici pe Claudiu pentru ce este clar ca prietena ta il vede altfel decat tine si s-ar putea sa-i cada rau interventia ta.
Mai cred ca poti s-o sfatui pe Andreea ca este bine sa comporte o discutie civilizata cu Claudiu si sa-l intrebe ce vrea, daca vrea sa fie impreuna cu ea, ori s-a plictisit si-si doreste altceva, ori doreste sa ajunga la un "alt nivel" la care prietena ta nu este dispusa sa ajunga.
Cand prietena ta va hotari ce doreste sa faca, fii langa ea si sprijin-o moral si cred ca, pana la urma isi va da seama ca nu merita sa insiste intr-o relatie in care nu primeste o dragoste impartasita.
Multa sanatate si o prietenie "perena" cu prietena ta.

3 răspunsuri:
mariana
| mariana a răspuns:

Cred ca prietena ta este indragostita de Claudiu, lucru ce nu se poate spune si despre el. Daca se cearta mereu este ca, vad anumite lucuri in mod diferit, ori ca se cauta nod in papura cum se zice in ce face si ce zice Andreea.
Tu trebuie sa-i fii alaturi, s-o asculti dar sa te abtii sa-l critici pe Claudiu pentru ce este clar ca prietena ta il vede altfel decat tine si s-ar putea sa-i cada rau interventia ta.
Mai cred ca poti s-o sfatui pe prietena ta ca, este bine sa comporte o discutie civilizata cu Claudiu si sa-l intrebe ce vrea, daca vrea sa fie impreuna cu ea, ori s-a plictisit si-si doreste altceva, ori doreste sa ajunga la un "alt nivel" la care prietena ta nu este dispusa sa ajunga.
Cand prietena ta va hotari ce doreste sa faca, fii langa ea si sprijin-o moral si cred ca, pana la urma isi va da seama ca nu merita sa insiste intr-o relatie in care nu primeste o dragoste impartasita.
Multa sanatate si o prietenie "perena" cu prietena ta.

| elizabeth a răspuns:

Ce prosti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai ceea ce este vrajeala ce zice el, clar! stii care este chestia el vede ca ea este moarte dupa el si prin felul cum se comporta cu ea incerca sa o umilesca, sa stii ca baieti sunt cai prosti rau.eu te sfatuiesc sa fii alaturi de ea chit ca te-ai saturat de chestiile astea si vb cu ea, dar vezi cand vb cu ea sa nu ii dai de inteles ca iti doresti sa o incheie cu el, pentru ca s-ar pentru pentru un baiat sa uite prietenie voastra bff.bafta