| pufoshenia_7680 a întrebat:

stiu ca suna putin banal dar am auzit ca apocalipsa va veni in septembrie sau noiembrie si as vrea sa stiu cum sa ma protejez (sa nu mor) laughinglaughinglaughing[dau fuNNda :X)

Răspuns Câştigător
| Hiroko a răspuns:

Mai.sfarsitul lumii nu va veni in 2012 sau 2013. doar Dumnezeu stie cand va veni
Nu trebuie sa-ti faci griji kiss

7 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Baga capu in pamant ca strutu.

Răspuns utilizator avertizat
| ioanaioana a răspuns:

Fa ce vrei dar degeaba-pana la urma toti o sa murim fie ca vrem fie ca nu; ce mai ramane de facut e doar sa speri ca apocalipsa NU va veni in curand

| thevilake a răspuns:

Deci ce ai auzit u este o prostie. nimeni nu stie cand vine apocalipsa, cu ce se mananca etc etc. ai inteles? au mai spus ei ca va veni in 1000 in 2000 in 06.06. 2006 si nu s-a intamplat nimic. astia se plictisesc si nu au altceva de facut decat sa sperie oameni mai slabi de inger.winking crede-ma nu e adevarat [ funda :X ]

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca prin absurd ar veni apocalipsa, oricum mori, ce sa faci cu proviziile si ce "te`ar salva de la moarte"?
Pe lumea cealalta [Daca exista] nu cred ca iti vor trebui nimic din ce ai lua tu cu tine ca sa supravietuiesti.
Bafta`!

| Claudyu_6759 a răspuns:

Sa fugi cat vezi cu ochiiwinkinglaughing. apocalipsa este o tampenie nimeni nu poate sti cand va veni

| SaNe_9148 a răspuns:

In primul rand e o prostie in al doilea rand apocalipsa inseamna distrugerea totala a terrei [pamantul] deci toti suntem dead la o faza ca asta pls funda :X