In primul rand trebuie sa te comporti frumos cu o fata, nu ca un badaran.Am un coleg de vreo 1, 75 si sta cu mainile in buzunar si o lasa pe una de 1, 50 sa care scaune... Tinuta conteaza foarte mult, nu sta cocosat,incearca sa te obisnuiesti sa stai drept. Foloseste parfumuri dulci,nu din alea care fac oamenii sa lesine. In niciun caz sa nu pocnesti fetele peste fund sau chestii de genu' care le face el. Ai maaree grija la respiratiee :]] sa nu miroasa niciodata urat, sa nu ai resturi intre dinti, mereu un zambet frumos. Uite poate fi ciudat, dar chiar daca esti baiat, fa-ti o masca de par [ cand esti singur acasa] din un galbenus de ou, o lingurita de miere, o lingurita de iaurt si ulei de masline cam o lingura mai mare. O sa ai un par bestial, stralucitor care le va atrage daca ai cosuri, se rezolva cu masca faciala cu bicarbonat, daca esti blond atunci cand te speli te poti limpezi inainte cu ceai de musetel, daca esti brunet cu ceai negru.
imbracamintea... nu trebuie sa fie la 4 ace, dar totusi elegant.
Ce imi place mie si ti-as recomanda e o pereche de blugi, un tricou si o bluza de trening deasupra, tenisi si o sapca. Ma rog, imbraca-te cum vrei tu, nu sunt designer, dar sa fie ceva ce arata bine, cool, dar nici prea-prea. Sper ca te-am ajutat
Nu trebuie sa fii ca el! Trebuie sa fii tu insati.Asta este cea mai apreciata calitate. Daca te vei preface ca esti altfel vei da gres cu siguranta asa ca fi tu insati si asteapta sa apara o fata care sa te placa pentru ceea ce esti
cum draq toti cautati asta? mai bine fii tu. dar asa e in ziua de azi.
Ca sa rezolvi problema trebuie mai intai sa o descoperi.Dar, sa stii, in cele mai multe cazuri e vina ta. Trebuie sa te gandesti, daca acest lucru se intampla cu fiecare fata cu care vorbesti?
Daca se intampla sa te "blochezi" doar cu anumite fete, iar cu altele poti sa comunici foarte bine, atunci este doar o problema de compatibilitate. Nu aveti prea multe in comun, sau inca nu stiti voi. Un sfat: fii natural merge..si sa ai mai mult tupeu