Parerea mea este ca nu rezolvi nimic cu timiditatea! Eu zic sa o inviti intr-o zi dupa ore la un suc sau la o prajitura sau sa va plimbati prin parc.Si incet-incet ii zici ce simti tu cu adevarat pentru ea.Un mic SFAT:fetelor nu le plac baietii TIMIZI! Sa`mi zici daca te-am ajutat cu ceva. Fundita?
Pai ar trebui sa te asiguri 100la100 ca si ea are sentimente pentru tine dar nu pune pe altcineva sa intrebe penrtuca te ar considera las fi mai atent la conportamentul ei fata de tine iar daca observi ca ar putea fi ceva bagate in vorba cu ia stai cu ea ajut-o dar nu intrece masura ptc atunci i sar lua de tine pertotal dar nica sa nu o injuri sau sa te comporti urat cu ea vorbiti pe mess prin mesaje cerei o tema roag-o in weekenduri sa va intalniti sa ti de o carte si apoi iesiti la un suc dar fa tu asta nu prieteniii nu prietenele mult succes
Roago sa te ajute cu ceva pentru scoala suno sati deie o tema sau dc ii mai buna la invatatura roag-o sa te mediteze si atuynci mai intri in vorba cu ea cei place ce nu-i place si altele si inceraca sa te comporti ca de frumos poti cu ea incat sa deveniti prieteni si cand o sa fiti prieteni crede-ma ca dc ii spuo ce simti o sati deie o sansa mult succes