| bebelusa_9541 a întrebat:

sunt intr-o situatie delicata! eram cu prietenul meu de 2 saptamani si acum vreo 2 zile am aflat ca s-a sarutat cu cea mai buna prietena a mea, dar din vina ei, ca se dadea la el si el era si baut si a sarutat-o, eu m-am certat cu el si acum el isi cere scuze si toate chestiile ca vrea sa se impace cu mine si eu nu stiu ce sa fac! sa il iert sau nu? funda pentru cel mai bun sfat:*

Răspuns Câştigător
| kattya96 a răspuns:

Aia nu e cea mai buna prietena a ta. Eu nici macar nu ma prea apropiam de el daca stiam ca esti prietena mea si ca tii la el. Este doar o disperata dupa baieti. Daca zici tu ca era baut, oricum ti-a fost infidel si ar trebui sa ai mai multa grija cu el. Si sa nu pui foarte mult suflet la inceput pentru ca pe urma te va face sa suferi si mai mult. Eu zic sa-i mai dai o sansa, da sa fii clara cand ii spui ca este ultima si trebuie sa-i arati ca esti speciala nu ca oricare fata pe care o vede pe strada.
SUCCES! happy

12 răspunsuri:
| luvisluvbby a răspuns:

Eu cum sunt credula de felul meu il iertam si ii mai dadeam o sansa... dar daca si a2a oara gresea...straight face ar fi un nimic pentru mine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga mea băieți găsești pe toate drumurile asa ca... știi vorba aia lupu își schimba parul dar năravul ba. Daca aveați o relație mai lunga mai ziceam dar asa... cât despre tipa cu care s-a sărutat nu cred ca o poți numi "cea mai buna prietena".
Bafta

| AxelTerner a răspuns:

Si un prieten de-al meu a patit la fel ar trebui sa te inpaci cu el mai ales daca era baut nu stia ce facethinking

| AchiriAalex1 a răspuns:

Pai mai dai o sansa.merita.decat sa fii singura... mai bine asa

| Piㄨㄨy a răspuns:

Dupa parerea mea ar trebui sa-l ierti, mai ales daca isi cere scuze(asta inseamna ca tine mult la tine). cand esti sub efectul alcoluilui nu esti constient de actiunile pe care le faci:*

sper ca te-am ajutat:*

| Cassidy a răspuns:

Buna, normal ca probabil nu a vrut sa o pupe pe prietena ta, daca mai era si baut nu stia ce face, iar daca prietena ta se dadea la el ...asta e s-a intamplat, pe tine nu te deranjeaza sa ai un prieten care bea? ( bine acum depinde de varsta) suparata ar trebui sa fii pe prietena ta ca la pacalit, da nu-i bine sa tii pica, mai urmareste-l sa vezi daca nu mai face si alte prostioare cu prietena ta sau alte fete. Sper ca te-am ajutat a si petreceti mult timp impreuna ca sa va apropiati mai mult! F U n D A?

| Ioannaaaaaaaaaa a răspuns:

Iarta l.pentru ca era baut si e baiat.baietii nu prea se controleaza.dar daca era prietena ta cea mai buna fata aia.de e a facut asta? oh go on.da i o sansa lui. orice om merita o sansa.si nu a gresit chiar asa pentru ca era baut.oh go on

| soraluisatan a răspuns:

Am patit exact ca tinehappy, l am iertat dua ce s a jurat pe toti sfintii ca nu mai face, iar dupa 3 saptamani s a sarutat iar cu alta si mi a venit cu acceasi scuzalaughing.sa stii ca asta cu bautura nu e o scuza buna...a sarutat o pe aia ca a vrut.acum ramane sa iei u decizia daca il ierti sau nuwinking

| shaolina a răspuns:

Iarta-l oricine merita a 2 sansa!

| pumi a răspuns:

Daca chiar era sub aburi alcololui iarta-l. Daca sti ca tine la tine iarta-l. Daca sti ca nu va mai face din astea iarta-l, daca nu esti sigura nul ierta nu merita sa suferi pentru el happy.

| Abcdadetrtf a răspuns:

Io zic sa-l ierti si sa-i mai dai o sansa, daca iar se repeta, ii zici Adio!

| DomnisoaraLove a răspuns:

Barbatii sunt ca taurii...Nu pot rezista.Dar daca ea s-a dat la el si lui ii pare rau acum impaca-te cu el, dar ai grija ca mica lui greseala sa nu devina obisnuinta...iti doresc un viitor stralucit si ai grija! Paa! Fundaa?