Asa cum ti-am spus, este probabil menstruatie, ai rabdare si vei afla cand se va repeta.
Spuneai ca ai simptomele primei menstruatii. Nu stiu ce intelegi prin asta, dar prima menstruatie nu are simptome in peste 90% din cazuri, deci daca ai niste simptome, oricare ar fi ele, cel mai probabil nu sunt legate de menstruatie, ci au alta cauza
1. probabil este o prima menstruatie, mai ciudata, asa cum se intampla uneori.
2. e imposibil ed zis. poate fi peste 28 de zile sau poate fi peste 6 luni.
3. da, nu e nici o problema, esti mica si lucrurile se vor regla in timp.
cauta alta cauza a simptomelor tale, extrem de rar prima menstruatie se insoteste de simptome.
Dar este sau nu menstruatie? nu am inteles ultima fraza "cauta alta cauza..."
Dar este sau nu menstruatie? nu am inteles ultima fraza "cauta alta cauza..."
VA MULTUMESC FOARTE MULT! mai astept raspunsuri si poate dvs. primiti funda
Asa cum ti-am spus, este probabil menstruatie, ai rabdare si vei afla cand se va repeta.
Spuneai ca ai simptomele primei menstruatii. Nu stiu ce intelegi prin asta, dar prima menstruatie nu are simptome in peste 90% din cazuri, deci daca ai niste simptome, oricare ar fi ele, cel mai probabil nu sunt legate de menstruatie, ci au alta cauza
Se intampla ca primele mensreuatii sa fie mai putin cantitativ sau mai rare. Poate sa treaca si doua luni pana la urmatorea menstuatie. Fara sa-ti faci griji.
Corpul este ca o masinarie.Are nevoie de timp pentru a pricepe ce se intampla cu el. Oricum in cel mult doi ani ciclul se va regla.
Si da, e normal sa fie asa! Asa e la toate fetele la inceput.
Vorbeste totusi si cu mama ta.Si a trecut prin asta cand era de varsta ta si iti poate da cele mai bune sfaturi.Sunt o multime de,, reguli '' care trebuie respectate cand te afli la menstruatie.
1. Ori ciclu menstrual, ori te-ai ciupit când te epilai sau ceva de genul. Dacă nu, e ciclul menstrual. Se întâmplă să fie și mofturos și să facă și faze de genul ăsta.
2. TEoretic, ar trebui să vină luna următoare. Dar existența variațiilor la începutul menstruației e mai mult decât probabilă.
3. Dap, este normal. În sensul că se poate întâmpla și asta la prima menstruație.
Nu te speria! :*