| SimpluEU a întrebat:

Va rog sa nu radeti de mine am 12 ani si am penisul de 12-13cm eu cred ca este cam mare nu aveti un remediu?

Va rog sunt foarte rusinos nu radeti de mine dati-mi un remediu pls!

5 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Buna!
Nu vad de ce ai vrea sa schimbi asta. Sunt unii baieti care se ingrijoreaza ca e prea mic si se apuca sa cumpere pastile de marire, dar in fine, asta nu conteaza. Ideea e ca tu esti intr-un fel ca o fata. laughing cum e o fata mai dotata sa zicem. cu sanii mari asa esti tu cu un penis mare. laughing Nu te ingrijora, nu ai motiv.
O zi buna!

| Dotdotggg a răspuns:

Nu inteleg de ce tie rusine si dc vrei un remediu? Fi mandru tatawinking. Nu multi pot avea penis ca tine laughing.Nu te rusina si mandrestete.

| a răspuns:

De ce iti faci griji? colegii mei de clasa urla in stanga si in dreapte ca a lor ii prea mic. nu trebuie sa iti faci griji:-P

| kolyan7 a răspuns:

Eu la fel sunt rusinos.insa cred ca o sa pot spune asta----eu am 15 ani insa al meu este,, cam mik"cred eu pentru acesta virsta... poate imi spui tu ce sa fac ca sa-mi kreaska dimensiunile-------numai te rog sa nu rizi de mine

| anim3lov3r a răspuns:

Buna! Eu as vrea sa-ti spun ca acesta nu este un motiv de ingrijorare, pentru ca, in primul rand, nu marimea conteaza, ci ceea ce stii faci in pat (desi cred ca nu ai inca varsta "potrivita" pentru asta). Iar in al doilea rand, cresterea penisului este o schimbare care apare in corpul tau in perioada pubertatii, asemenea cresterii pilozitatii, modificarii vocii si multe altele. Poate ca acestea te-au luat prin surprindere si nu poti inca sa te acomodezi, dar este ceva normal si cred ca nu ar trebui sa iti faci griji.
P.S. : Gandeste-te ca altii isi fac probleme deoarece cred ca penisul lor este prea mic. Oricum asta depinde de fiecare persoana in parte. happy