Stii cum se zice, fratii/surorile mai mici au prioritate In general asa se intampla, parintii considera ca tu ai crescut si ca nu mai esti de "jucarii" ca sa zic asa.Gandeste-te ca si tu aveai 5 ani si parintii iti cumparau tot ce vroiai O sa ajunga si sora ta la varsta cand nici ea nu va mai primi Eu de obicei devin geloasa cand fratele meu primeste ceva si eu nu, dar el e mai mare si mereu imparte cu mine.Incearca sa te bucuri impreuna cu sora ta de cadouri si nu te supara.Asa e varsta.Trebuie sa mai si cresti Bafta!
La mine asa se intampla mereu. Eu am 16 si sora-mea 12. E normal pentru ca sora ta fiind mai mica e mult mai rasfatata, mai ales ca e si diferenta mare intre voi. Ideea e ca parintii tai te considera matura si nu cred ca mai e necesar sa-ti cumpere cadou, ceea ce nu e neaparat rau. Daca le arati ca esti responsabila si mai bati cate o aluzie, probabil ca o sa iti ia ceva si tie.
Si avand in vedere ca eu sunt baiat si fata, si in rest e bine ca e mica ca mai pot sa ii iau cadoul cu care se joaca ea
De obicei parintii sunt mai severi cu primul copil si mai permisivi cu cel mic.eu cred ca despre asta e vorba
gianinutza întreabă: