anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sall TPU, voi baietii acceptati si fetele mai plinute ca si mine( 1, 62 si 46kg)?

11 răspunsuri:
| ioana100 a răspuns:

La inaltimea ta nu esti grasa,stai linistita!
Pacat ca lumea asta este influentata foarte mult de televizor,unde apar multe fotomodele "perfecte" de la A la Z, extensii, implanturi etc., care toata ziua stau la sala, si nu mananca corespunzator.Sunt curioasa cat o sa traiasca Bianca Draguseanu daca continua in ritmul asta, ca persoana nu am nimic cu ea, dar e foarte slaba.
Ai copilarie, esti copil pana la 18 ani, nu incerca sa fi mai matura decat esti, o sa iti para rau mai incolo de acele momente piedute.happy

| alexs99 a răspuns:

Plinuta la 1, 62 si 46 kg?

| LolaLollita a răspuns:

La 1.62 greutatea normala ar fi de 52 de kg. Iar cu varsta, nu este o inaltime anume. Cu totii ne dezvoltam in mod diferit, unii mai repede, altii mai greubig grin Cu siguranta arati bine, nu te stresatongue

| Ghost89 a răspuns:

Daca ai intre 16-20 ani.te iau si de nevasta! laughing)

| xBiiaM a răspuns:

Buna.
Fara suparare, ai pus cea mai prosteasca intrebare (la propriu) laughing. Cum iti imaginezi ca esti plinuta la inaltimea ta si la 46 kg? Tu intr-un fel, de ce te vezi plinuta? Si de ce intrebi daca baieti accepta asemenea fete? Baietii destepti si corecti le accepta si pe cele de 60 daca au suflet bun si sunt iubitori. Daca nu te accepta, sa stii ca nu e o pierdere. Plus, de ce iti trebuie "baieti" la 13 ani? laughing. Nu ai scoala? Baietii iti omoara timpul happy. Baftawinking.

| Plushul a răspuns:

Buna sunt fata te-ai prins. Draga mea la asemenea inaltime si greutate nu esti plinuta adica eu am vreo 1, 64 si 44 kg si nu am nici un pic de burta.Deci deloc! Mai ales ca sunt inalta.Deci dupa asemenea masuratori arati bine.

| Victorita15 a răspuns:

Salut. Sunt fata, dar vreau sa-ti spun ca la 46 de kg nu esti plinuta deloc, ci foarte draguta. Ai o greutate normala. Asa ca nu te mai gindi ca esti plinuta. Nu te-am vazut, dar imi imaginez ca esti foarte draguta, simpatica si atragatoare, asa ca sunt convinsa ca baiteii iti vor face curte!happy

| Stepfan a răspuns:

Esti slaba, nu plinuta. Ai zis asta numai ca sa zica lumea ca "vai, fata, nu, nu esti grasa"? In schimb esti cam scunda. Hmm... cred ca esti putin blonda la propriu.

| AnnaAnnne a răspuns (pentru Stepfan):

Nu nu sunt blondalaughing am zis asta pentru ca asa ma cred si ce inaltime ar trebui sa am la 13 ani?

| Iupeburg a răspuns (pentru AnnaAnnne):

Si eu am 13 ani si am 49 de kg.eu imi zic ca sunt cam grasa deoarece ma uit la alte fete care la 18 ani au 50! dar imi dau seama ca ele sunt niste scanduri pe care le va; ajuta; numai la slabit ci si cu creierul.Deoarece ii trebuie mancare si oxigen foarte mult....Deci cele slabe care nu mananca corespunzator au probleme cu capul.Iar cele slabe care fac SPORT si mananca bine sunt mult mai ok.Deci daca ti se pare ca esti grasa sa nu te infometezi...fa sport chiar daca ti se pare greu.

| I3ogdaN a răspuns:

Pe bune? Plinuta la 46 kg? Infine da acceptam de ce nu xD?