| OnlyTheScript a întrebat:

vreau niste porecle faine pentru un coleg de la mine din clasa. adaug ca este putin mai plinut... vreau niste porecle de genul : strut, popandau, grasu XXl, cartita, cartof ..intelegeti voi big grinbig grin dau funda pentru cele mai mult si cele mai faine care sunt dupa ex meu

Răspuns Câştigător
| oOoKimikochanOoO a răspuns:

Exemplele de mai jos NU sunt porecle! SUNT INSULTE! Nu va jucati cu chestii din astea! Puteti rani sentimentele acelui om si isi va face un complex din asta,doar pentru simplul fapt ca voi il faceti asa! Ganditi-va cum va simtiti cand cineva "face misto" de voi?raised eyebrows E placut? Nu,nu cred! Daca ii zici cuiva popandau (sau ţuţlaughing) raton,bursuc,pufosenie,cartof,Bercea; Basescu,Boc, Geoana (si ce politicieni mai vreti si voilaughing) astea nu sunt insulte, sunt chiar amuzantelaughing Animalele sunt dragute, dar sa iti bati joc de greutatea sau de aspectul cuiva nu este deloc dragut.-.-" Doar daca lui ii place sa i se zica asalaughing Poti sa ii zici pufosu', dar in nici un caz glumele invechite precum:Batoza, alifie, popcorn, umflatul etc.Este total urat si de prost gust!
Sper ca te-am lamurit! Oky bye!winkingbig grin

6 răspunsuri:
| Ioscaa1 a răspuns:

Baluba

| ElectronicSound a răspuns:

Balonu, popcorn, Pompo, Nikita, Oana Roman batoza, pingu (de la pingurin)
Vacuta Milka expirata, XXL

| oOoKimikochanOoO a răspuns:

Merci pentru fundita!

| OnlyTheScript explică (pentru oOoKimikochanOoO):

Npc :* m'ai facut sa imi dau seama de ce greseala era sa fac daca ii puneam asemenea porecle acelui coleg ( ps sunt prietena buna cu colegul ala..suntem prieteni de "tachineala" )

| oOoKimikochanOoO a răspuns (pentru OnlyTheScript):

Inseamna ca am reusit ce mi-am propus laughing

| beautygeo a răspuns:

Batoza, alifie, pupcorn, unflatul. Funda?