| aead a întrebat:

vreau sa stiu si eu cum scap de cosuri?

5 răspunsuri:
| pissy1 a răspuns:

Cu argila

| anonima222 a răspuns:

Buna!

Si eu am avut aceeasi problema, si sunt foarte happy ca am scapat in sfrsit de ea! incearca crema pentru ten gras cu tendinta acneica de la Ivatherm.eu sunt foarte multumita de ea si am recomandat-o mai multor pers si chiar a functionat.ce-i drept, este pic mai scumputza, dar crede-ma, frumusetea merita orice sacrificiu!happyeu mi-o cumpar cu 50-60 lei din Sensiblu dar o gasesti si in alte farmacii.

Sper ca o sa scapi de cosuri pentru ca stiu din propie experienta cat e de neplacuta e situatiahappyTe-am pupat:*

| BiaBiencuzza a răspuns:

Pai sunt multe mmetode 1. inainte de fiecare masa si dupa te speli pe fata si aplici o crema hidratanta (din revista) te dai cu lamaie ca sa se usuce cosurile 2 masca cu tarate din grau faco o pasta din tarate si apa apoi o ap[plici iar cand simti ca se strange te clatesti pe fata 3 aspirina pisata si data pe fata (asta nu stiu daca merge dar am mai auzit de ea ) fundita :?winking

| AbbyGreen a răspuns:

Cu grija

| awsd a răspuns:

Si eu am problema asta. eu am un frat mic de 7 luni si mama ii da cu o crema bepanthen si s-a gandid sa imi dea si mie la cosuri in dimineata urmatoare erau aproape disparute