| Doblevida a întrebat:

love struck Am nevoie de sfaturile voastrebatting eyelashes. Imi place foarte mult de un baiat da mult nu asa. Azi cand a venit in vizita la scoala si cand l-am vazut si cand l-am salutat ma simteam de parca pluteam iar cand a plecat imi era super dor de el. Faza e ca el e la liceu si eu sunt a 8-a dar chiar daca ma duc la anul si liceu nu ma duc la el pentru ca nu imi place acel liceu.Ma rog as vrea sa ii spun odata si pentru tot deauna ca imi place mult de el dar nu stiu cum si mai ales ca eu sunt foarte timida adica nu pot sa vorbesc liber cu el intr-un fel vorbeste prietena mea mai mult cu el decat eu si nu stiu cum sau ce sa ii spun.Va rog frumos sa ma ajutati sunt super indragostita de el dar ma tem ca el vede in mine doar o ciutancasad. Va rog help me!love struck

2 răspunsuri:
| Trandafiiiiiiiiiiiraș a răspuns:

In primul rand nu conteaza ce crede el conteaza ce crezi tu despre tine, conteaza sa crezi ca ai vointa in tine, incredere si curajul de-ai spune o data ca-l placi mult si sa-ti infrunti timiditatea. Vorbeste cu el despre ceva, da-i de inteles ca il placi sau pune-o pe prietena ta sa-l intrebe ce parere are despre tine sau daca te considera draguta.

| An0nimulFiR33NoSTRES a răspuns:

Pai, zi direct : imi placi ff mult.
el o sa te sarute, tu o sa fi fericita, si mai departe sti.
nu trebuie sa fi timida, viata este foarte grea.