| Georgiiiiiiiiiiiiiiiiii a întrebat:

:X am o intrebare cam ciudatica! mie miau placut de multi baieti de varste apropiate de ale mele ( am 12 ani ) dar lor nu le place de mine sad dar in schimp le place de mine celor peste 15 ani chiar mai mari de 18! dc? cel mai bun raspuns primeste fundita happy rasp. urgent plsss sad

4 răspunsuri:
| MasterGoldX a răspuns:

De obicei un baiat e mai mare decat o fata cu 2, 3 sau 4 ai. fiecare cu preferinta lui, unii prefera sa fie mari, mii sau apropiati de varsta. de multe ori s-a observat ca incupluri sau cei casatoriti, diferenta de varsta dintr-un baiat si o fata e de 2, 3 sau 4. ai putea sa-ti placa unul de 15, dar mai bine ai grija ce-ti alegi, pentru ca nu se stie niciodata ce se intampla, mai ales cu vremurile noastre unde se intaampla fel si fel de cazuri.

| consiliera a răspuns:

Poate esti mai"coapta"si pari de 15.Sau nu is in stare sa agate una de varsta lor si se dau la tine.

| ĆǿρίℓNέвμή a răspuns:

Offff ma omori tu p mine:-

| loricika a răspuns:

Tu ai 12 ani, probabil baietilor mai mari le esti simpatica pentru simplu fapt ca esti mai micuta nu pentru ca si-ar dori o relatie cu tine.Baietii de 15 ani de obicei cauta fete de varsta lor sau mai mari iar cei de 18 e adevarat de vor fete mai mici dar pana in 15. Iar celor de care ti-a placut nu e neaparat sa le placa si lor de tine. Deci nu are nici o legatura una cu alta.