Pentru ca tot ce aveai tu mai de pret era la acea persoana iar cand ti-a gresit ti-a daramat totul, stii cum e o patesti de la cine nu te astepti. incearca sa fii indiferent, sa nu-ti pese! Ura iti schimba sufletul!
In opinia mea, nu poti sa urasti o persoana pe care ai iubit-o, ca aia n-a fost iubire.
Buna!
parerea mea este ca toata dragostea aceea s-a transformat cu timpul in ura, din cauza ranilor...
numai bine!:*
Reformuleaza, ca nu ma prind.
Daca acel "iub" vine de la "ai iubit-o". Pai e simplu, depinde de situatie. Probabil ca acea persoana te-a tradat, ti-a tradat asteptarile, te-ai simtit jignita si te-a dezamagit in asa hal incat devii frustrat, enervat si te simti fraierit. Si atunci, sentimentele se transforma in ura si dezgust fata de persoana respectiva si actiunile ei.
Depinde de orgoliul persoanei.fostul meu iubit l-am inselat si mi-a zis direct in fata ca pentru asta ma uraste si nu mai vrea sa ma vada...nu a durat mult timp si l-am uitat si eu.si m-am indragostit de alta pers. deci depinde de persoana, situatie si orgoliu