| alexandra_5507 a întrebat:

Sall TUP.Cum poate exista atata ura pentru o persoana care ai iub?

Răspuns Câştigător
| Ded a răspuns:

Pentru ca tot ce aveai tu mai de pret era la acea persoana iar cand ti-a gresit ti-a daramat totul, stii cum e o patesti de la cine nu te astepti. incearca sa fii indiferent, sa nu-ti pese! Ura iti schimba sufletul!

5 răspunsuri:
| aliceinchains a răspuns:

In opinia mea, nu poti sa urasti o persoana pe care ai iubit-o, ca aia n-a fost iubire.

| Andreeiutzav a răspuns:

Buna!
parerea mea este ca toata dragostea aceea s-a transformat cu timpul in ura, din cauza ranilor...
numai bine!:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Reformuleaza, ca nu ma prind.

Daca acel "iub" vine de la "ai iubit-o". Pai e simplu, depinde de situatie. Probabil ca acea persoana te-a tradat, ti-a tradat asteptarile, te-ai simtit jignita si te-a dezamagit in asa hal incat devii frustrat, enervat si te simti fraierit. Si atunci, sentimentele se transforma in ura si dezgust fata de persoana respectiva si actiunile ei.

| ciara111 a răspuns:

Depinde de orgoliul persoanei.fostul meu iubit l-am inselat si mi-a zis direct in fata ca pentru asta ma uraste si nu mai vrea sa ma vada...nu a durat mult timp si l-am uitat si eu.si m-am indragostit de alta pers. deci depinde de persoana, situatie si orgoliu

| dixi209 a răspuns:

Pur si simplu esti suparata pe acea persoana pentru ca ti-a gresit cu ceva.