Asa am patit si eucu cea mai buna prietena a meaeu si D. suntem si vom fi cele mai bune prieteneeu si D. aveam o prietena in clasa(mai bine spus doar colega)care ne invidia, s-a bagat intre noi. nu am vorbit cu D. 2 ani din cauza acelei colege care inventa minciuni despre mine(ca am barfit-o pe D. si etc.)Am plans si eu dar nu rezolvi nimic. Dupa 2 ani D. a aflat adevarul si si-a cerut iertareaceea colega s-a mutat la alta scoala si totul merge bine.Nu trebuie sa te consumi trebuie sa iti faci cati mai multi prieteni ca sa poti merge mai departe trebuie sa fie sociabila si asa te vei simti mai bineeu asa am petrecut 2 ani Am avut multi prieteni si m-am simtit mai bine sper ca sfatul meu sa te ajute...am trecut prin asta si stiu cum e:* succes in continuare si sa nu te consumi! cu timpul o sa vezi ca plansul a fost degeaba! prieteni buni nu prea sa gasesc la orice colt, deci nu mai pune mult suflet.
Uite, mie mi s-a intamplat exact asa in clasa a 5-a! adica anul trecut. eu am discutat cu prietena mea (cea care a fost furata) ce s.a intamplat si ce.a intervenit intre noi. am incercat s.o elimin pe cealalta si problema se rezolva de la sine! sper ca te.am ajutat! ^.~! funda pleaseee!