| Dydydodo a întrebat:

Sall! Uite cum sta treba. Am o prietena care are un iubit nou, iar mie imi place de el. Pana acum nu m-am bagat chiar daca imi placea de unul din iubiti ei. Dar de data asta nu mai pot sa nu ma bag. Ea nu il merita pentru ca nu are o relatie doar cu el este si el si alti 5 se imparte intre ei si ii minte. Si ea a vb cu mine si mi-a zis ca el este doar de distracte si nu il iubeste, a zis ca se joaca cu el. Cum sa il fac sa isi dea seama ca nu il are doar pe el. Si dupa sa vad daca ma place cum sa aflu si asta daca ma place? ajutati-ma. Stiu ca nu este frumos ce fac dar ma simt datoare sa o fac atat pentru mine cat si pentru el nu vreau sa se joace cu el. Este o fata de ne descris nu ati vrea sa fiti intr-o relatie cu ea. Pt ca nici o data nu este doar cu unul. Ajutor.

Răspuns Câştigător
| Georgii97 a răspuns:

Pai ar trebui sa il tragi de o parte pe iubitul prietenei tale si sa ii explici cum sta treaba cu prietena ta, si cu ocazia asta ai putea sa-i spui si ce simti pentru el.

2 răspunsuri:
| 克里斯提 a răspuns:

Vrei sa spui ca e o mica curvita laughing.Mda...pai spune-i adevarul baiatului ala si spune-i ca iti pare rau de ce iti face si tu nu i-ai face asta niciodata. Spune-i ca-l place si Well Donewinking

| kityza a răspuns:

Pai spune-i baiatului pe care il placi ca fata asta mai are si alti prieteni pe landa el si daca nu crede ii arati apoi il vei intreba daca te place daca da veti fii impreuna daca nu nu si gta daca nu ai curaj esti praf