Sunt de acort cu anyska
distruge-ti viata, nu ne pasa ce ne rugam de tine nu fuma, nu fuma ca e rau si nu stiu ce
du-te dracul si fa ce vrei distrge-ti viata si parca te vad peste cativa ani pe TPU:
alex intreaba: Sall, uite v-am pus de mult o intrebare despre fumat si acum vreau sa ma las, ma puteti ajuta? hai va rog
si cand o sa ai 70, 80[[nu o sa mai apuci]] o sa zici:
bre da ce barba lunga am, bre da nu ma pot misca bre hai sa mai trag un fum ca sa fiu si eu ca ceilalti! bre si yuhuu te-ai dus
Poi tragi fumu` in piept.il ti cateva secunde si il dai afara. Cam atat. Aa si daca te apuci de fumat, desi nu te sfatuiesc, invata sa tragi in piept nu doar sa pufai ca dupa te trezesti cu cancer in gat
Cine crezi ma ca sta se se roage de tine sa nu te apuci de fumat? Fumeaza mult si bine. Noi o sa mai fim aici cu mult dupa ce tu yuhuu. Sti doar ca o tigara scurteaza viata cu cel putin 3 minute nu? Si e deomnstrat stintific.
Ce sta noi sa ne rugam de tine sa nu-ti distrugi viata si sanatatea? Fumeaza daca esti prost.
Stii ce cred eu? Ca te apuci de fumat pentru ca vrei sa fii cool pentru ceilalti de indeamna asa. Da sti cum zic eu : prost e ala care zice si mai prost e ala care crede / care il asculta.
Si pun pariu ca nu ai peste 16-17 ani. Deci daca vrei sa nu apuci sa ai nepoti sau poate nici copii fumeaza taica, fumeaza. Cine te opreste. Pariniti cumva nu ai? Sau ce zic ei despre decizia ta stupida? A... stai! Probabil nici nu le-ai zis nu?
Deci e clar. esti un adolescent ce vrea sa inceapa sa fumeze numai ca sa-i impresioneze pe ceilalti, sau sa le faca pe plac.
Un mic sfat. sper ca nu te astepti ca in viitorul apropiat sa-ti faci o iubita. peste 70% dintre fete refuza categoric sa aiba un iubit fumator!