| Anca_6108 a întrebat:

Sall! Voi ce ati alege intre o scoala buna sh una mai proasta dar care are un profil care imi place?

6 răspunsuri:
| dumitruanca17 a răspuns:

Scoala cu profilul care iti place! adica de ce ai merge la o scoala daca nu iti place nici nu o sa ai placere sa invetiwinking. fundabatting eyelashes?

| iza4ever a răspuns:

La scoala cu profilul care imi place-----adica sincer de ce sa ma duc la o scoala unde e alt profil si de exemplu nu ma descurc la acel profil si sa ma chinui sa inteleg ceva sau sa invat pe rupte fara sa inteleg mai nimic.straight face mai bine undeva unde sti ca este un profil cqare iti place, ca daca iti place ...nu zic ca invetzi asa cu cel mai mare drag dar macar invetzi mai bine decat sa stai sa te uiti la profesorii care predau fara sa intelegi vreun cuvantstraight face

| Unknown1318 a răspuns:

Eu as alege scoala cu profilul care imi place, deoarece la scoala cea buna nu o sa te adaptezi atat de usor stilului de invatat si nu iti va fi atat usor sa inveti daca nu inveti cu placere. Din punctul meu de vedere cel mai bine este sa alegi scoala care iti place pentru ca pe viitor, chiar daca este putin mai slaba decat scoala cea buna, vei vedea ca vei reusi sa faci mai multe in viata cu cea care ai reusit sa te adaptezi. Sper din suflet ca te-am ajutat. happy XOXO

| tzintzi a răspuns:

Scoala buna. Daca ai medie de scoala buna du-te la cea mai buna din oras, nu te lasa impresionat de ceea ce zic ceilalati, ca ai sa regreti candva happy

| Biiix a răspuns:

Cam in aceeasi dilema sunt si eu...dar cred ca am sa aleg scoala buna si daca nu o sa imi placa ma transfer la cealaltabig grinsmug

| MaryaC a răspuns:

Nu exista ma scoala mai proastaoh go on. fiecare scoala/liceu are profilu sau specialitate diferita...cand ii mai aud pe unii "moama aia de la X sunt mai destepti " fiecare e destept in specialitatea lui...parerea mea este sa alegi o scoala cu profilul care iti placewinkingsi care te poate ajuta in viitor:p Succes!