| Andy~~Black~~Underground~~Mafia a întrebat:

Sall... voi ce jocuri jucati pentru a invinge plictiseala? care este jocul vostru favorit... cel mai bun primeste fundita :-P

24 răspunsuri:
| daii a răspuns:

Counter strike love struck
Nu ma plictisesc nicioadata, dar asta pentru ca joc in retea.si comunic tot timpulbig grinlove struck
mai joc Conquiztador cateodata.Sims,Gta(San Andreasa, Mamaia, Vice city).Zuma.etcbig grin dar desigur pe primul loc Counterlove strucklove struck

by daiiwinking

| DarQueen a răspuns:

The Sims 1, 2 si 3 :-x

| juniper a răspuns:

Www.clubpenguin.com Este petrecere de halloween in perioada asta.

| DeNyyy a răspuns:

Sims ....de oricare

| St!L a răspuns:

Asasin creeds

| M4RK a răspuns:

Gta san andreas cu el nu ma plictisesc niciodata love struck imi place foarte mult.
chiar acum incep sa ma joc, ca ma plictisesc.happy

| M4RK a răspuns:

@stii_tu mai da ca si eu vreauhee hee

| angella1972 a răspuns:

Joc zuma cand ma plictisesc si mahjong pentru relaxare.

| nutzu' a răspuns:

Wheelman;
Heroes 3(bestial jocul, grafica slaba);
Heroes 5;
Fifa 08;
Warcraft Frozen Throne;
Virtual Tenis 09;
Spider-Man Web of Shadows;
Poker Simulator 2009;

Iti mai dau?

| sckorpion a răspuns:

Deer Hunter 2005. Incearcawinking.

| ruxandra22 a răspuns:

Roller coaster tycoon sau
GTA

| 4l3xander a răspuns:

Poi cand ma plictisesc ma joc Staker Shadow of Cernobyl (Clear Sky sau Call of Pripyat) pentru ca jocu e mare si poti face ce vrei e ca un fel de WOW numai ca e mult mai realistbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Când vreau să joc, intru pe www.ejocuri.ro
Mă distrez de minune.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Zuma, red alert 3, red alert, 2, red alert1, zuma revenge, GTA bucuresti, fifa06, yuri revenge, build a lot 4, 3, 2, 1.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Metin2

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Left 4 dead

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E ma joc lady popular si pandanda

| Iliutz a răspuns:

Eu am mai multe jocuri de a invinege pliciseala.
Need for speed most wanted,call of duty modern warfare,call of duty black ops, age of empires 3, grand theft auto 4, battlefield bad company, metin 2. Daca vrei sa-mi dai funda astept

| split a răspuns:

Sincer, nu mai am ce...GTA3 terminat, Vice City terminat, San Andreas terminat, GTA4 terminat, fifa 2007 terminat, fifa 2008 nu-mi place, fifa 2009 terminat, fifa 2010 mai merge din cand in cand... aproape terminat (32 ani), pes 2010 :X merge merge... warcraft am facut misiunile toate...acu 2-3 ani...counter m-am plictisit dupa ce am avut sv, clan, forum...Deci, incearca toate astea, daca te plictisesti ( sper ca iti ajung pentru 2 luni) mai scrie un mesaj si iti mai dau niste jocuri...bafta!

| AkeSutzu a răspuns:

Incearca Invinge Plictiseala :))
Sunt niste programe facute de[mine] special pentru cei care au nevoie de o ocupatie :)).
Cea ce va dau eu acum e versiunea BETA adica un trial de incercare daca vrei Invinge Plictiseala Premium pe versini pana la 8.5.3 baga adresa mea de messenger dany_jmecheru35@yahoo.com :P
Versiunea BETA o iei de aici :D
http://www.solidfiles.com/d/7cd347a80e/ Bafta... :)

| raulcosma99 a răspuns:

4 story metin2steel aion Asasin Cread3 coll of duty blekops, WoW cs, daca mai vr jocuri da-mi pm raulcosma22@yahoo.com

| raulcosma99 a răspuns:

Metin2
CS 1.6carbon
Aion
WoW
Mu
4Story
daca mai vrei da-mi pm la raulcosma22@yahoo.com

| biusica2000 a răspuns:

Clubpenguin

Întrebări similare