Totusi e un simplu vis Din care nu as vrea sa ma mai trezesc :]
Sa plng eu pentru voi? Va mai spun odata Nu ma intereseaza ce spuneti !
Copilaroasa? Da pentru ca imi place Matura? Doar cand vreau Nebuna? Tot timpul Prieteni mei? Cei mai tari oameni:X Vrei sa-mi fi prieten? Demonstreaza ca meriti :] ----> Pt cine se simte ^_^
Uita.te bine si analizeaza la rece :] Ca mine nu gasesti mai mult de 10;] Gen editie limitata fraiere!
S.a intor cu spatelel la mine, si crezand ca isi pierde mintile mi.a spus "M.am indragostit de o amintire :]
Toate la timpul lor.Roata e rotunda, intr.o zi se va intoarce
Si stiu ca dreptatea nu o fac eu :]
Taci! Spui ca e urata.:] Dar o privesti cu DRAGOSTE
Desi tinea la ea, nu o spunea nimanui :]
Intr.o zi se va intoarce.Stai linistit!
Mi.e dor de inca un zambet am pus atat suflet :]
Plina de idei pentru o iesire din banal. Acel copil ciudat cu acel ceva SPECIAL :X
Si ce daca m-a iubit? Ma va iubi in continuarre. Vre.o problema /?/:]
Nu uita...Momentele sunt clare. Si fumul de tigare si sticlele de acool nu sunt o scapare! :]
• Nu v-a mai fi nimic dUpa tine... doar gustul Tau si umbra ta, doar Mila mea jI sila Ta...
• . O lUme in care totu`mi aparTine Gandul ca`o sa fiu sub influenta ta ma ameteste si ma pierd in visul tau.
Poate nu o intelegi :]E ciudata. Dar ea are tupeu Iti spune totul pe fata :]
Plangi fraiere :] Daca nu ai stiut sa o pretuiesti nu mai e a ta :]
Ea a plecat.:] Lui nu ii pasa :] Dar intr.o zi a gasit o poza cu ea in sertar si zice "Coae oare dc am lasat.o sa plece? "
Ea zice : Tu ti la mine? El zice : Nu tin la tine, am tinut dar acum te.am uitat :] ea : Dc? :[ eltr ca nu te cunosc :] Nu te.am cunoscut niciodata pentru nu mai bagat in seama :]
Pleaca! Nu mai vreau sa te vad niciodat! el : Dc?:[ eu te iubesc!
Ea :Nu ma iubesti.:] Pentru ca tu pe la spatele meu te mozololeai cu alta!:]
Ea il iubeste el o iubeste si se inteleg de minune :] Pana apare ea :] El a lasat.o si ea picase jos de la soc murise :[ El cand am vazut.o merse la ea si spuse "Te iubesc :[ dc ai plecat?:[[[
Ma iubesti? Nu. :] Dc? pentru ca tu crezi ca o sa ai totul la picioare cu ajutorul banilor. Uite doua lucriuri nu ai nu ma ai pe mine si nu ai dragoste.:]
Uite daca vrei niste status de dragoste, spune tot ce simti
Sper ca te.am ajutat. FUNDA