Nu fi trista ca ta e parasit un bou nu plange pentru el treci peste..gandestete ca mai vor veni alti baietii pe rand.
Soarta omului valorează cât şi-o evaluează singur.
Sentimentul nesiguranţei te face să fii nesocotit.
Examenele sunt ca si fetele: prea multe intrebari, dificil de inteles, prea multe explicatii, rezultatele sunt intotdeauna proaste.
E nevoie de 15 copaci pentru a produce hartia pe care scriem la examene. Alatura-te si tu cauzei nobile.
Dacă vrei să fii fericit, comportă-te ca un om fericit.
Trebuie, mai întai, să fii tu însuţi şi abia apoi să faci ceea ce trebuie pentru a putea ajunge la ce-ţi doreşti.
Decat sa te intrebi tot timpul "de ce" si "pentru ce" mai bine te bucuri de ceea ce ai in acest moment.
Bucură-te întotdeauna de lucrurile marunte, intr-o zi o să priveşti în urma.
Indreapta-ti privirea catre soare si nu vei mai vedea umbrele.
Dacă vrei să înaintezi în înţelepciune, nu te uita că te ia lumea de prost ori nebun. E treaba ei, nu a ta.
Ceea ce-ţi lipseşte împrumută de la tine însuşi.
Oamenii ce trăiesc în dezacord cu propria lor fire sunt nevoiţi să caute adăpost pe lângă alţii.
Azi sunt fericita…zambesc… si toate astea datorita ingerasului meu. iubitului meu pe care il iubesc din suflet. el este cel m-a invatat din nou sa zambesc. sa traiesc. sunt momente in care nu-mi vine sa cred ce mi se intampla si mi-e frica sa nu pierd aceste clipe.le traiesc din plin. fiecare secunda alaturi de el o savurez la maxim…