| ALeCsANdRa_5270 a întrebat:

Sall vreau si eu niste statusuri ...nu cont de care ...sa am d unde alegehee hee dau funditaaa:X:X:Xplsssss vbxxx:*:*:X

3 răspunsuri:
| Cerasela001 a răspuns:

Buna.

uite aici cateva :*.

Vrei să mă schimbilaughing? Schimbăte tu primul, Tu eştu doar personajul, eu fac tot filmul...

Nu mai sunt fetiţa pe care o ştiai tu mai de mult...Poate nici n-ai observat de la un timp am mai crescut...

Când viata îti da o mie de motive pentru a plânge, demonstreaza ca ai o Mie si Una de motive pentru a zâmbi. :d

Fiecare poveste are un sfârşit. Dar în viaţă. Fiecare sfârşit are un nou început.

Ca tine găsesc mereu în Recycle Bin. Ca min nici pe Google.

Vorbeşte mult, e stresantă, râde întruna şi fără motiv. Prin felul ei de a fi te face sa o adori.

Singura pasiune a lui sunt eu `.Restul `. Sunt doar placerilove struck

Nici cel mai bun machiaj nu are cum sa-ti schiteze un zambet atunci cand esti trist.

Totul trece, asa se spune, dar nimic nu trece fara sa lase urme.

Dacã-ţi atingi propriile ţeluri, vei gãsi prieteni falşi şi duşmani adevãraţi. Nu are importanţã, tu realizeazã-le.

Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu.

Si ce usor este sa zambesti cand ai incredere in ceea ce esti big hug

Durerea te-a maturizat, te-a pus pe gânduri. Te-a învățat să citești printre zâmbete și rânduri. Ștergi o lacrimă dar nu poți să ștergi amintiri.

Ce te uiti asa la mine? Chiar nu vezi ca nu's de tine?

Uita'te atent. Nu insistent...Priveste dar nu atinge. Te pot respinge!

Ma vrei inapoi? Eu nu. Iti spun doar atat : Nu miza pe faptul ca odata m'ai facut sa plang.Am mai crescut.

Si acum sunt sigura ca tu crezi ca sunt singura. Si crezi ca'i trista viata mea dar vreau sa-ti spun ca nu e chiar asa.

Va veni timpul sa vorbim din nou. Eu o sa rad de multe. Tie o sa-ti para rau.

De obicei te duci in cluburi de noapte. Crezi ca masina ta ma da pe spate. Parfumul greu pluteste'n aer. Asta e portret robot. De fraier.

Nu ma atinge. Nu plange. Si stii ceva? Lacrimile tale nu mai au de mult efect asupra mea.

Te maturizezi prea greu. Crezi ca's ma'ta sa te iert mereu?

Si ai inceput sa regreti. Minciuni. Lacrimi. Gesturi. Le regreti pe toate unul cate unul. Regreti ca n-ai stiut sa ma pastrezi. Sa ma ai doar pentru tine... Acum am plecat si nu ma mai intorc...

Chiar daca eL nu o sa`Mi sp0ona " nOapTe bUna! ", sau pe sTrada " buNa! ". am o pRieteNa care ma suNa ca sa`mi sp0ona " faTa esti de 1000 de ori mai buna deCat aia pe care eL o suNa`

•Nu mă ţine minte•Uită că am stat vreodată de vorbă•Aruncă pozele cu mine•Să nu`ţi fie dor Bă•

Iti;> pre. Rau;* ca ' mai cun0scut;> ';* sti;* ce Puiucc... mi ' se rupe;* d tine' si de;* Parerile;* Tale´ d rau';* Stai j0s!

Hai ßye`ßye.Ramai ca bine.Vezi ca intreaba curvele de tine :*

Puiucc´# tot;* c' Vezi åi åvut...Då ´ ai lasat! #"

El: "…Ţie îţi trebuie un iubit mai ca mine aşa…"
Eu: "…Aaa.Ok.Cunoşti vreunul?"

Cam atat :*

Sper ca te-am ajutat love struck

Funtidtaaa? love strucklove strucklove struck Te rog eooo love struck puppy dog eyes:O3:O3puppy dog eyespuppy dog eyes:O3puppy dog eyes

| Georgiana16 a răspuns:

●Acum ma uit pe geam cum ploua si zambesc.Sunt totusi amintiri frumoase in care ma regaseschappy
• Ai realizat vreodata cate se pot schimba intr-o zi?
• Nu arăta niciodată celor cu care joci că ştii să trişezi. >:]
• Aproape vreau să te simt. uşor să te ating.şi s-adorm lângă tine.Sa citesc in ochii tai caprui dorinta arzatoare
•Iti mai` aduci aminte ziua cand ne-am intalnit? Mai stii, m`ai privit, mi-ai zambit.Nu stiam ce sa` cred atunci despre tine, Dar simteam ca `trebuie sa te`aduc` langa mine•
• Destinul amesteca cartile, iar noi Jucamwinking
• Si cateodata visez cu ochii deschisi, da toate par sa cada in gol si vreau sa cred ca's nebuna, ca doar le complic, ca totu' e mult mai usor...mult mai color...
• Uneori amintirile trebuiesc pastrate • Insa cei mai multi se feresc sa faca asta.
●Şi n-ai să mă mai vezi că mă plâng, n-ai să mai vezi că mă ascund. Sunt pur şi simplu ceea ce sunt! Şi încă o dată iert... dar nu uit...
●No` lăsa să plece, căci la sfârşit e întuneric. şi mult rece
• Suflet gol, In zbor cazut Orbita de iubire, Credeai ca ai totul si ai pïerdut!

| Alecsutzaa a răspuns:

Exista un baiat special in viata mea si felul in care rade ma face sa zambesc iar felul in care vorbeste imi provoaca fluturasi.pur si simplu totul la el ma face fericita!

cRezi ca mã faCi gel0aSã cu tâRfa taa? Nu bãiaTulee! Chiar nu`mi paSã d Ea. asTa esTe ca sã vaDã "prieTena taa" cã t0t ew sunT viaTsa taa.

Merrew nowi vOmm zambii cannd ne v` omm aminthii c faceam cnd eram dOarr nisthee cOpiilove struck !

ReGgrethe ;O ?! Ahh uh sa aii 1000 ;] ! eOo n ` am dcC ;] ! Uh nO merithzii nik, eOo merith maii multh decath aii avOth Uh D Ofeerith ;] ;Xx;] ;-"

N`am sa uit prin tOt ce am trecut . . adevaratii prieteni pe care i-am pierdut . . n`am sa uit de unde am plecat . . dar in special . . cine m`a tradat . !;

CredH` ca m`aM inDragOstiTh ` In kliipaaa in kRe te-am prIvIT 8- > Cred ca m`Ai hipnOtiZaTh` De`Am raMAs ASJa BlOKAth`a ;x

sH. u kreZiii` ca Eu gLumesccc...cand` euu. itsiiii` spunn ToT ceyaa. cee' gandEscccwinking

Ai f0st tare smecher pan` m`ai vrajit, dar tsi-ai batut j0k cand m`ai cucerit . te-am iubit 0 vreme, acum mi-a trekt, mai tradat stii bine, sh asta m`a durut "

e aceLasii baSm si inCepe cu "a fost oDataa" un baiaT si in ganduRiilee luii meReuu aceaSi faTaaaă;x

0 parte din vna am sh e0, dar cat te-am iubit stie d0ar D`zeuu`!

Te` paStreZ` iN` iNimA` mEa` … intr`Un cOltz` dE` sUflet` ! day dreaming

Gata`! nu`ti pasa … nu`mi pasabatting eyelashes Punct .

Dar orice ar fi n`am sa te las`! Stiu ca astepti sa fac eu primu pas . Imi zambesti cand te privesc si stii ca ma faci sa te doresc.

N.ammm interessss ;x Caa saaa teee minttt ;o ;X Euu itii spunn winking Exactttt ceee simttt \:d/

Nu conteaza cat ma iubesti,atata timp cat te prefaci!

E o nebunie sa urasti toti trandafirii,doar pentru ca te’a intepat un spin!

Am un caracter puternic… imi place sa fiu EU… sa nu arat tristetea din sufletul meu!

Spui ca adori si ca iubesti, dar nu stii sa pretuiesti.

-Ochii care te priveau candva cu atata dragoste, acum plang si se uita in alta parte

Totul trece, asa se spune, dar nimic nu trece fara sa lase urme

Despartirea noastra a fost cruda si ma bucur ca esti la departare pentru ca nu poti sa-m vezi ochii care plang fara incetare.

Incerc sa te ating dar nu ma lasi, incerc sa te sarut dar nu te mai intereseaza, incerc sa te uit dar nu vrei, incerc sa ma intorc la tine dar ai p altcineva.imi pare rau ca s-a terminat asa.

Incerc sa ascund calvaru' ce il numesc depresie si zambesc fals doar pentru impresie.

Incerc intai de toate pe mine sa ma iert,incetez sa mai caut ce credeam ca e perfect si dintre atatea amintiri o sa aleg ce e frumos,o sa-ncerc macar o data sa nu vad totul pe dos.

De vei pricepe mai tarziua sau poate niciodata, vei regreta asta o stiu dar totul ti se iarta. Vei plange cum am plans si eu, vei plange (nu de mine) vei plange ca s-a chinuit un suflet pentru tine!

Eu ti am alergat prin vene, ti-am suflat cu dor prin gene, eu ti am upgradat sarutul, ti-am iubit necunoscutul, am fost zmeul tau mereu, sa ma tii in vant nu-i greu, n-ai stiut sa tragi de sfori, am cazut de mii de ori.

Si poate voi iubii din nou ... Eu nu fur inimi,le primesc cadou

E simplu să spui: "Asta e viata!" . Am avut senzatia că pierd, nu-i nimic e doar senzatia

Am învăţat că viaţa e dură dar încă nu am învăţat să mă ridic după fiecare lovitură

Ba, ma vezi? .Te cred...Ma crezi? .Te-aud. .M-asculti? . Te vad . Esti praf

♥ A ramas cenușa speranțelor stinse

Ce am acum n`o sa pierd . Esti aici si am in ce sa cred ;x

Eu sunt fetitza ta iar tu baiathu meu de cartier

Dacă ai o fată ce sincer te iubeşte .nu greşi să o loveşti,pentru tine ea traieşte!

"E Un NouU inCepuTT ;; )Si ToT Ce Am PieRdut E Deja PierDuT Si Pun PunCT! happy"

Desi tii la ea,spui ca te`ai saturatbig grin. Plin de draCi. dar pân`la urma TOot cu ea Te`împACi ;; )!"

Nu ne-am iubitt atat ca noii ne-am fi dorittoh go on Nu plecaaa.Cand toate visle frumoasee nu s-au implinittsad"

"Nu Mai Pot Sa te ierTwinking.Si Styu Ka Te pierd.Dar e Mai bine Asa.Pleaka Tu Dyn Viata MEalove struck"

"Poate vrei sa`mi schimbi acum viata!oh go on POate vrei sa incerci si altcevahappy!"

Ma retrag si intre voi nu stau ,De maine sa nu ma cauti ca numai te vreau !"

Te`a iubit odata, si ai pierdut`o. In fine , nu tine doar de tine, ca daca te gandesti , tot el ti-a luat`o si tu ca prostu ai lasat`o ! ti-a furat`othinking

"daCCa pEntrU` uN m0meNt` ai crezUt` ca` 0 vei` distruGe`.uitE`0 dupa putSsiN` timp`: zambEstE` si e` dULce! love struck"

chiar de mi'ar fi greu tot as zambi, daca as fi plina de probleme tot as glumi pentru ca stii . viata e grea si lumea e rea oh go on. Cum as putea sa rezist daca nu m`as purta asa?! happy"

IN DESTINN NOII AVEM SCRISAAA O DRAGOSTE INTERZISAAA ...

Nuuuuuuuuu` Miiiiiiii PasAaaaaaaaaa` NiCiiiii` d Tneeeeewinking NiCiiiii` Deee` eAaaaa ! winking ;x OrikM Estiiiiii` chiar BulanGiu DakK Ai` Ales` AJa rolling on the floor

N.ammm interessss ;x Caa saaa teee minttt ;o ;X Euu itii spunn winking Exactttt ceee simttt \:d/ Cuuuu advvv ;x Euu simttt cevaa batting eyelashes Caa miii saaa schimbattt viataaa ;x Tee iubesC iubyreaaaa meaaa >big grin

Eşti singuRul caRe contează ! ;x

Csfkk Doamneee ca numyyy pott ;o In inimaa amm unn maree fokk ;-j Saa iubesccc p altcinevaa ;-j nwmyyy maaa lasaaa inymaaa winking Pee cell careeee l`amm iubitt euu ;x Saa steaa cu mnn naa vrutt Dumnezeuu`

te-as fi iertat acumm`winking Dar ce folos?happy te-as fii iertat`winking darr numyy aree roSt ;*

Caa` e Golann`?:O Stii ftaa meaa :X Preaa binee Chiarrr`!:-x Insaa GolanuLl` AceStaaa :-s Maaa iubesteee doarr pee MINE!:-x Tee iubesCc vtsmm`!:-x

eee` iubesccccc :X OriunDee ma duc eu ma laudd cu tnee :X Sii la toata lumeaa teamm vb d bnn :X Oriundee ma duck la toataa lumeaa :X Leamm spsss caa ejtii VTM :O:X!

Unull` faraa` altull`!oh go on Nee` vaa fii maii binee`!oh go on Iubeste`o p eaaa`!Sii` uita`maa p mneee`!winkingoh go on

Sufletuu` j inimaa`! Suferaa` dinn` vinaa` taa`!kiss

Euu` Raman Doarr O Adresaaa` La Karee Veneeaaiii` Kand U Nu aveaii ce Face` Sii Te plictiseai Eu Raman Doarr O fataa Caree Te`aa Iubittt Si Nuu` Pot Sa Dauu Uitaarii La Catt Mai Ranitt`!winking

ParinTii` mEii...Nuu` teauu vrtt[-x oh go on Dee candd` euu teamm knsCutt winking Mamaaa` meaa` a fstt` preaa reaa`...te-a alunGatt` din viatSaa` meaa!

te-am iubitt`!sad Tee` Voii` Iubii`!sad Sii` sufletull` meuu` veii` Fii`!:-

Dee` undee` saa` incep?crying Candd` totull` s`a terminatt`?sad Cum` sa traieSC` faraa tnee?crying( Caa` eu nu m`am invatAtt`sad:-

Dar` nu Vreau` Sa uiTi` Ca am fSt` CandVa inTamplaTor in ViatSa ta sadoh go on O` inimaa` cee tee iuBe`a winking

Ce frumOs a foSt atunCi caNd ai fOsT tuu . Ma saruTai si iMi incaLzeay suFleTuu` . SunT cu aLtCinEva ca Sa tE uiT pE tIne daR vad Ca Tot Nu imI e biNe sad tE yUbesk prOstUle.sad

cE yUbirE bLesTemAta.sad tU mi-ai diStruS vIatSa tOatAcrying

Tee iubesC :-x ! si` nu maiii vreAww` [-x mOtiVe d`ceaRtaa sa`tsiii maii daw straight facewinking

El e pentru mine tot:-x si il pun pe primu loc :-x eu dOar pe el il iubesc:-x. si nu vreau ca sa`l ranesc:-x

Tuu` taci ! E0 tac ! Tuu`mi spui ca snt frum0asa, e0`tsi spun: "Ia`ma pr0stule d` nevasta !batting eyelashes

1Oo0 de vagAboanTe.PoTi sA ai in pAt pe noApte.Ca eu suNt nevaSta ta.SingurA si unicA! :-x

Ea ma certa,ea ma`ntselege ea e sora mea sh mi`o dovedesteeeee:-x:-x

şτïï cüм żïc :-s. .αмïиτïяïłë яăмâи αcöłö.:-x .süfłëτü` płâиgë crying câиđ ïиïмα яăмâиë söłö :-x:-x

Dintr`unn jOc cOpiLaresC` aM ajunSs saa' tE`IuBesChh:-x

Nu`Ti pieRde capu` . . Nu cumva sa Te indRagoSteSti . ai un om acaSa . . pe kRe tReb` sa`L iubeSti

tU` aI` sA` PlaNgY` Eu` aMm` Saa` raDwinking

fIgUrrAntTulEe` mAiii` gOllaNnulEe`winking LasSsaaaa` FfiItZzELleEee/:d\winking

•De obicei,ii citesc rapid. Pe cei care`mi Zambesc Sh` de fapt nu ma inghit ;]•

Nu toate lucrurile ne vor merge bine.dar vom trece peste toate amandoua.tu si cu mine. love struck

Noii`doua am facuut un legamant Cat vom traii` pe pamant` Nimenii sa nu ne despartaa love struck

• De fieCare DaTa` CanD mi-a fOsT` maI Greu.IntOthdeauNa Langa mIne a fOsT` Mereu.

As vrea sa stii Un singur LucruwinkingCa te-am Iubit dar tu mai dezamagit! Erai exEmplu pentru multiwinking! dar acm esti egali cu toti ceilaltiwinking! Hay DND!

Ma vei gasi poate intr-o zi. Intr-un loc uitat...ma vei privi. Zicand incet."A fost'odata prietena mea"."

duteee` und Vreiiiwinking Darr` Pleaca din vaitsaaaa` meaaaaaawinking

"Tuu` ti-aii batutt` jockk` d mnee winking oh go on si nu trebuiaa`! Spune`mi cu cee sntt dee vina?sad cu ce tiam gresitoh go on ca sa spui o vb`a buna mlt ti-a trbuit winking!"

Am KreZutT` K t KunoScCcccc`Darrr` PReaaa` mult m`am inselattT oh go on NiCiiiii` nUuuuu t mai reCrunoScccc` Ceee` RpD te`ai schimBatttt` ;o !

♥ duPa` usa` asTa` e un` aLt` incepUt`! .laS`z t0t` aiCi` chiaR` dacCa` a duRut` straight face ! .uiTa` acum D` miNe`.0` sa mA` deScuRc`crying `! ♥ ~

♥ m`Ai avuTh` si m`ai piErduTh`. `! . acum ma` Vreii` winking ?! nuh` se mai` p0atee` . oriKaree` va fi ea` . nuh` vA` laSaa` amPrenTaa` mEah`. winking `! ♥ ~

• Astazzi nhu mai are r0st . Nhu mai snt cOpilu' kre' am f0st . Am uitat c a fost candva smug . Shi e mult mai bine ashaa batting eyelashes

# dOάмиз` ¢з` vια†ά `gяєα `dOάмиз ¢з` vια†ά `яєα` Đεραятє `Đε `ιυвιяєα мєα`

"Ce CreSy ma ca ma faci gelOaSa cu naSpeta ta ? Nu frayeRe numy paSa de ea. ca oRkm Stiu ca Sunt la inYma ta .aSa ca laSa vrajala ! te pwpa amika ta ca Sa vaDa Cwrva ta ca tOt eu Snt viatSa ta ;x

"• Sunt genu' d faTha ipOcrita.Genu'care stie sa minTha ca`i fericiTha

Saa` tSii` Fieee` Tsieee` bineee` mi'am Fk` mieeee` Raww oh go on Catttt` Am tSinuttt` laaa` Tneee`Stieee` dOar Sufletuuuuu` mEuuu ;-j

Nhu pOt sa te mai iert, mi-ai facut rana in piept,prea mult am suferit din cauza tha,vad ca nu`ti mai plac,stai te roOg cu cin`tie drag,azi jUur ca vOi pleca iubiirea mea sad

Si pOate ai tinut la mine dar sa imi arati nu ai stiut. M`ai ranit de atatea ori park nici nu existam. Desi tu mai invatat. Ce spun altii nu conteaza. De data asta Asta a contat!

"!imi ´ dai msjetalk to the hand ejti nebun ´oh go on ! De talk to the handcate 0ri :* p seara vrei sa-ti ´spun batting eyelashes nici ´nu`mi lipstesti :* nici nu mie ´d0r s'=p~ t aud batting eyelashes"

:[[ N`ammmm Saaa` uitttt` De undee` am PlQttt` Shh` Singurr` nu ammm ` saaa uittt` Cineee`m`aaaa` tradatt :[[

`cHiaR` nuh Ma inTereseaZa` dE` TiNe` si de pers0Na` Ta` . 0 Sa Fiu` mErEu aCeiaSji` faTa` qaRe` FaCe` ce Vrea` .;x...

#Am o`O vOrba `de La TaTa . `intrO`o zyi `se.ntoarce rOata !

`Si stiu ca nu te iubeste` `Asha cum te-am iubit eu,` `Si stiu ca vii la mine` `acum fiindk tzi`e greu!`

Ea ma certa,ea ma`ntselege ea e sora mea sh mi`o dovedesteeeee

şτïï cüм żïc . .αмïиτïяïłë яăмâи αcöłö. .süfłëτü` płâиgë câиđ ïиïмα яăмâиë söłö

Dintr`unn jOc cOpiLaresC` aM ajunSs saa' tE`IuBesChhlove struck

x #. `Visul `ăsta `e `usa `din `pragul `nebuniei! .#

Teeeeeeeeee` YuBesCcccccCccclove struckwhistling

Sa ma bucur pentru ca suntem prieteni sau sa fiu trista pentru ca mai mult de atat nu vom fi niciodata? Credeam ca iubirea noastra e unica sub soare. Dar pentru tine n-am fost decat o fata oarecare. Sa stii ca nu-mi lipsesti. Imi lipseste doar cel care credeam ca esti.

Lacrimile ce le varsam in bratele tale.Acum sunt amintiri ce nu pot trece peste ele

Nu plange ca s-a terminat ci zambeste ca te-ai scapat!

In dragoste, sa nu faci din durerea altuia fericirea ta…

hmmm. ai parfumul meu in bluza ta, si stilul meu in mintea ta,vei cauta privirea mea in fiecare EA din viata taoh go on

M`ai vanduth`cand ai avut`Ocazia` Io`NU te vand` . te dau degeaba

imi place vrajala ta.dar sa nu intelegi gresit.daca ti-am zambit nu inseamna ca m-ai prostit."

Nu mai e Ea!Fetitza ce tacea!Astazi iti spun PA,ieri poate imi pasa.

te uiti la ea,dar ma vezi pe mine o atingi pe ea,dar ma simti pe mine ma vrei pe mine,dar te multumesti cu ea niciuna ca mine, 1000 ca ea!

Stie` cand` sa rada`,Cand sa fie` supaRata`,Cand in `ochii tai `sa fie `singura faTa `ImpOrtanta

"Ochii tai inselatori nu reusesc sa`mi dea fiori innebunesticand ma privesti.ai vrea sa aiiiii.dar nu primest

Nu imi pasa de lume ce crede ce spune

Asta snt si nai ce face alta mami numai face

Snt fitzoasa nu`tzi convine? Zi lu ma`ta nu`mi zii mie
Aşa sunt eu chiar de nu-ţi place,alta mama nu mai face.

Nu stau in atentia ta Ca are cine sa ma bage in seama! Paharele sus Sampania sa curga Respect pentru fetele Care Au stiut sa faca Fraierii sa planga!

Parfumul meu in bluza ta sh stilul meu in mintea ta,vei cauta PRIVIREA MEA in fiecare EA din viata ta

Ai crezut ca faci ce vrei Dar ai scazut in ochii mei Daca te purtai discret Te consideram destept

Stiu am un talent nativ,sa folosesc un zambet fin pe post de sedativ

Sunt o fata cu tupeu si fac numai ce vreau eu:X

Te voi iubi la nesfarsit! Nu-ti voi jura dar… ITI PROMIT!

Tu ma faci sa rad, tu ma faci sa plang, tu ma faci sa simt ca traiesc, tu ma faci sa iubesc!

Eu sunt aici, tu esti acolo. Unul dintre noi nu se afla unde trebuie.

Nu meriti nici macar o lacrimi de a mea . Iar daca va mai plange una dintr noi , Tu sa fii aceea Printesa mea

Cine e destept sa.nvete , Prietenii au multe Fete . :]

Si m`am saturat de voi toti cei care va credeti 'PRIETENI ADEVARATI' . Da` pe voi va numar pe un singur deget , pe cel MIJLOCIU

Si pe mine m`ai pierdut scumpa mea ;-* , Sa nu.ndraznesti vreodata sa spui ca ai fost prietena mea

Ai avut langa tine , o prietena care iti vroia bine si care te ajuta in toate . Imediat cum te`ai vazut cu el , ai lasat totul deoparte

DND, decat daca vrei sa-mi spui ca ma iubesti…

Sentimentul nu dispare ca vacantsa de vara.Une0ri e mai n0civ ca fumul tras dintr.0 tsigara . :-X""

• Inspira Mult Talent, In Privire are Magnet.Cum ai Putea sa Nu'i Vorbesti? Ochii aia Caprui' sa Nu'i Iubesti? •

.avem strazile in sange stii,si cu greu ne putem despartzi,fiindka nu stim sa traim altfel,orice am face ne intoarcem inapoi in cartier

-Decat sa spun ceva gresit,mai bine nu mai spun nimic

-Te iubesc.Incerc sa te uit,e greu !

-Uite ca pot si fara tine !

-O mie de cuvinte nu-mi ajung sa-ti spun ce simt

-Cu toate ca a trecut.langa tine am invatat sa zambesc unui nou inceput

-Nu mai iert minciuni, nu mai cred in cuvinte si privesc doar inainte.

-Hai invata sa treci peste, viata nu e o poveste. Cand destinu-ti joaca feste, nu trebuie sa plangi, zambeste!happy

♥. Amintirea ta e inca prezenta. Ca o ploaie de vara rupe totul in sufletul meu,dar incetisor.Ma arde si ma uda in acelasi timp . ! sad

♥. O toamna ne-a legat . O iarna ne desparte . cu toate intr-un timp pana nu se mai poate . Ai fost odata tot . lumina pentru mine! Voi incerca sa las , sa vina de la sine love struck !

♥. Stiu ca am gresitblushing dar promit ca nu mai fac :* Uneori. ma port prosteste blushing de parca as avea in mine un drac devil Dar tu nu stii sa te superi pe mine >big grin < desi e foarte usor sa o faci sad Fiindca sunt experta in tampenii blushing pot umple pe oricine de draci laughing

♥. Am crezut in tine . am crezut in Noi . Si-am crezut ca langa Tine sunt invingaTor ! straight face Am crezuT in vise . Am crezuT in sanse straight face Dar toT ce mi-am facut sunT . iLuzii faLse` sad

♥. mmDa . Si iti aduci aminte cand iti spuneam . cuvintele alea pe care le rosteam . ?! Iti aduci aminte cand stateam . Pe banca aia, noi doi eram . Nu cred. pentru ca totul ai uitat. si cuvinte dureroase ai spus . ! straight face

♥. hai spune-mi, de ce nu mai dormi serile? ...de ce ai putere sa-ti indeplinesti visele? .sunt multe intrebari la care nu ai gasit un raspuns, de cand ea in inima ti-a patruns !

♥. Zilele trec incet alteori prea repede prietenii pot sa te ajute dar si sa te lepede . !

♥. Banul tine stomacul satul ai buzunarul full da` atata timp cat n-ai cu cine sa imparti e totul nul . !

♥. ii curg Lacrimi pe Obraji sad`. Vrei sa Le stergi.dar n`ai curaj ! Nu e dOar o aparenTza ! E un gesT de indiferenTza ! :*

♥. imi amintesc, SMS-uri sterse, numere ascunse,oricum am mult prea multe surse, mult prea multe spuse, multe intrebari puse tie, putine cu raspuns din partea ta, dar fie, las de la mine !:*

♥. Adu'ti aminte, intotdeauna ai fost artist la cuvinte si le strang sa ti le'ntorc, fara sa intorc tot ce a fost caci m'am intors de 2 ori si am inteles ca n'are rost . ! love struck

♥. Acum pare pustiu si as vrea sa stiu ca tii la mine, sentimentul e inca viu si se mentine si in mine happy

♥. am facut mereu ca sa ne fie bine si chiar daca nu vom fi impreuna, chiar daca te voi vedea pe strada cu alta de mana, am facut tot ce ai vrut, am facut tot ce am putut, vei ramane amintirea zilelor ce au trecut .

♥. oRice` ai face . tOth` n`ai putEa uita` de EA ! .Ea e` antidOtuL` tauu` Ea e` cea caRe` a avuTh` meReu` gRija de sufLetu` tau` love struck !

* Par mereu nocenta si copilaroasa Asa tOtzi imi cad in pLasa

* Baietszii te` sa` nvetsze ,Sa iubeasca feTele cu dOua fetsze ! love struck *

* Suntetszi dOar cristale false ,Care cand le ating se sparg !GelOzie si inVidie ,Este tot ce avetszi in cap ! *

* Nu conteaza ce a fost ,Ci ce va fi de` acu` naintewinking *

* Spui cuvinte mari, Pe care nu le`ntszelegi,Inainte sa pleci ,Lasa` cheia sub presH. hee hee *

* Pune-te in genunchi ,Si reprezinta-te!Acum ridica-te,Sterge-te la bot sHi prezinta-te.big grin *

->Dak inima ta ai dat'o alcuiva nu as putea suporta dar orikum te-as ierta ,ma prefak ca nu vad numai sa nu te pierd ,as accepta orike numai din dragoste.

->Te-as fi iertat ,acum ce folos ,te-as fi iertat dar nu mai are rost, te-as fi iertat numai din dragoste dar nu mai am in tine incredere.

->"Fericiti pentru ca ne avem unul pe celalalt toata viata :X:X"

->ai grija cum invarti vorba...cum ma vrajesti sunt una din fetele de care ti'a zis maikta sa te feresti nu sunt facuta din zahar si dulceata...sunt din ANGELI SI GHEATA

-> Pentru mine au contat acele momente cand fara sa vrei m-ai facut fericita...

->Dak taci...lumea te va lua de fraiera .happy iar daca le zici pe fata vor spune ca esti figuranta si ca te`ai schimbat .

Sa nu crezi ca te'a uitat. Comportamentul ei te face sa crezi ca nici macar nu i'a pasat. ;x

Am rănit multe persoane , poate asta mi-e firea. Doar nu credeai că în viaţă te înşeală doar privirea . Însă doar un lucru îl ştiu foarte bine : că ''îmi pare rău'' n-ai să auzi de la mine

E ca o jungla acum In mintea mea e numai ceata si fum.

Drăguţa mea , mă amuzi foarte mult cică nu ştiu de unde am început ba ştiu foarte bine , tu nu ştii că mă piş pe tine

Sa`ti spun ce m`a facut sa ma gandesc la el.Era asa . saten,da si eu la fel ! Subtilitatea este cheia stii tu ,nu? Asta plus un zambet...numele si numarul !

[ movie `Păcătoasa` ] Te-am mirosit din prima si nu e de mirare,ca esti mai zdreantza decat presul ma-tii de la intrare!

Şi spui : "Gata! De dragul ei mă potolesc, că e prea mică şi o iubesc !

Că am plecat, că nu o să plec,unde am ajuns nu o să regret. Lacrimi nu o să curgă pe obrazul meu .Mai dăi in morţii mă.sii pe cei care mi.au vrut rău

Dacă vrei voi fi a ta până în pragu disperării.Jur că o să fiu aici până la capătul răbdăRii.Şi să închei , mai zic ceva să vedeţi aici cultură . Crede`mă că şi băieţii pun guriţa sub centură

Şi-n 2 săptămâni m-ai cun oscut cât alţii intr-o lună, Am şi o parte întunecată , dar ţie ţi se pare bună

Când ieşi fără el, nu te controlează, nu te sună, Tu ştii că te iubeşte, dar nu vrea să ţi.o spună .Ii place să facă anchetă ca un procuror , spune zi de zi "dăcă mă înşeli te omor"

Calcă`ţi pe orgoliu şi răspunde`mi la întrebare: • Dacă te`aş călca şi eu pe inima . ce zici,doare ?

Raman in urma ta Lacrimi ce ard si sting, Raman si eu un suflet Gol de tine plin.

Stai, e prea devreme-acum , încă mai poţi să visezi , lumea nu e ce crezi, nu te grabi să o vezi

Am făcut lucruri pe care acum le regret. Dar dacă nu învăţ din greşeli o să le repet .

Acestea sunt vise colorate intr'o lume plina de nuante gri

Tu poti sa mori prost, eu incerc sa invat din mers. Poate viata nu are rost, dar ce frumos sa ii dai un sens.

Oamenii vin, raman pleaca si nu-I poti judeca Dar cand pleaca, pleaca c-o bucata din inima ta.

Şi câteodată mi-e teamă că aş uită motivul pentru care îmi mai pasă. !

Te atrage...dar te si enerveaza felul ei de a fi.Zici mereu ca nu te intereseaza persoana ei...dar stii prea bine ca nu`i asa.Mereu vei avea o slabiciune pentru ea!

Mai ştii? Iţi plăcea să o vezi râzând...Ea tot cu zâmbetul a rămas,iar tu tot cu ea în gând.

Şi n`am timp să mă gândesc a mia oară.Da.Rămâi doar visul unei nopți de vară

Tu ai invăţat`o că nimic nuu` se uită .că nu totu` se iartă . Că mâine e o zi în care poţi să mai greşeşti o dathăă` !

Ar fi interesant sa stii ce am de spus dar nu`mi mai bat capu` ! Sa rezumam treaba uitand unu` de altu` !

Mai bine te prefaci ca nu`ti pasa. Si daca nu`ti pasa, nimic nu te mai afecteaza!;x

Asa ca fa ce vrei sa faci , numai fii naiva . Inima lui nu a plecat , habar nu ai ca esti captiva.;x

A inceput ca o gluma,la un suc,prostii Nu credeam ca o sa vreau sa te vad in fiecare zi ;x

Si cu toate ca a pus punct, spunand ca s-a terminat, sufletul ei iti va sopti in gand: "Nu am uitat!"

Stiu ca ma adori, Ce caut in mintea ta? Oare ce`ar spune prietena ta?

Si timpul trece parca mai incet,ca atunci cand parea totul perfect

De`asta tot ce`i frumos dureaza al dracu` de putin !

Degeaba il ai langa tine, daca el nu'si poate lua gandu` de la mine .;x

Hai` du-te şi nu privi în urmă .

Ce aştepţi ` invitaţie specială ?! seara asta o să fie fenomenală hai ia un pahar ` stai , nu lua suc ` eşti la grădiniţă sau in club ?! :o`

Strânge-mă în braţe şi atunci când îţi spun : "lasa-mă,n-o face!"

•Dar Eu` zambesc . Caci drOgul nu`l mai i`au ! Te am in fata mea . Si tOtusi`.nu te vreau` !

Spune`i orice că n`o interesează nu bagă în seamă bârfa spusă de vre`o proastă apropourile pe care una lume le bate .rămân doar vorbe

Daca ma gasesti vreodata am nevoie sa ai incredere .

Dozeaza-ti esenta in cuvinte,cedeaza-ti orgoliul si nu-i purta trecutului doliu.

Curcubeu, cameleon sau cum vrei tu sa ii zici,in ton cu orice sezon portocaliu, violet verde-aprins perlat, m-astresat in pu*a mea atata gri metaliz

Un alt apus de soare, frăţioare! ştiu că doare tare ! Capu` sus , nu lăsa nimic să te doboare !

Poate acum nu ai chef nici sa o bagi in seama! dar daca maine dispare, ai sa vezi ce mult inseamna ;x

Spui cuvinte mari , că îmi eşti prieten frate?! bwăă , nu cuvinte vreau,eu vreau fapte

"Fii falsă . Trişează des . Să fii sigură că vei câştiga un joc pervers . Lumea joacă doar p interes .

Pentru cine mă acuză c`aş fi uitat de unde am plecat [_|_] .mă faci să râd niciodată n`ai ştiut de unde am început .

Dacă mâine o să mor asta e . Toată`lumea o să`întrebe`'de ce?' . Nimeni`nu o să`plângă`la nesfârşit , şi`după`o lună : "asta`e . A`murit`! "

Ştii.N`o să uit nimic, n-o să uit nici un moment, nici un zâmbet, nici o privire.Nimic !

Si`nchide ochii !Asculta asta macar .Hai sa fim copii .Iar! .Iaar ! Iaar !

Atunci , copile , spune-mi cu cine , cine-ti vine,cand tu o vrei doar pe ea ,sau ea pe tine ?

^Am un zambet fals, pe care toata lumea`l crede . O fac doar sa-i arat fraierului ce pierde !

^Orice film, prietena, sau carte, sa`ti povesteasca despre mine inca o parte . De lucrurile bune, daca n`o sa mai fiu, sa iti dai seama dac`o sa fie prea tarziu

`Mi`e dor de unele momente, unele chiar demente, unele hazlii, altele de care nu vreau sa`mi aduc aminte .

Combinati pizde in Mercedes Benz, nu`s in top trends, dar sunt la prietenul tau in top friends b-)

O doare ca stie ca nu esti langa ea .
O doare ca esti cu alta,
dar o consoleaza gandul ca e in inima ta .

A fost doar o simpla` intamplare nimic special insa daca privim din alt punct de vedere . am avut de pierdut amandoi la final

Inevitabil . totul a devenit frumos .

O sa ramana amintiri blocate in ochii nostri goi. Ca se invarte ceasu` si nimeni nu`l va da inapoi.

Acum, totuşi dup-atâta timp încă mi-e dor . şi dor . unele momente încep să cred că niciodată nu mor .

Pierduta intr-o cascada de cuvinte fara inteles. Mergi usor prin ploaie ca nu ai de ales.

Dar nu ştiam că mi-era dor de acei ochii căprui

Indiferent de ce ar spune si de ce ar face, e mereu cu tine, te place

S†iu cå vяei` ,dαя nu pяeα pσ†i. `.Cuм vяei †u,` αsα vσя †σ†i`:╳.

#. Zâmbete în exces [ ]. Priviri pline de interes [ ]. Nici un motiv de stres [ ] .

Ea nu uita niciodata prin cate au trecut , iar el cand o priveste ramane mut !

#. Dar vezi prea bine că e fericită şi nepăsătoare`

#. În ziua de azi se cam vând toate şi o ard îm parcuri sau clădiri dărâmate

*. Nu e totul perfect , dar o să fie .

●Spui punct`. Dar nu se termină niciodată ! Pentru că te atrage ca nici o alta fată

Esti locul in care tot timpul m.am intors Tu ma aduci la normal cand totul e pe dos

• Ştie` când` să râdă`,Când să fie` supăRată`,Când in `ochii tai `să fie `singura faTă `ImpOrtantă •

Atunci când ai s`o strigi să`ţi aduci aminte : Tu ai facut`o să nu vrea să`ţi mai răspundă !

Totul.Că e vorba de tine,nu de alţii !

Poate într`o zi mă vei căuta Şi vei spune tuturor „lipseşte ea" !

E special ce se întamplă cu noii Avem şi soare Avem şi ploi`!

Să te schimb nu pot,la tine îmi place tot ce nu suport.

Doi paşi,aruncă`te de la înălţime,aruncă`te in amintiri când simţi că nu ţi`e bine. : ]

Tu spui "lasă,va trece tot",dar se întâmplă iarăşi . Atâtea faze de căcat din partea falşilor tovarăşi

Şi cineva mi-a spus intr-o seară : O legătură ruptă odată , nu se naşte a-2-a oară !

Mi-e dor de anumiţi prieteni :X ce-au însemnat mult

Şi.toate par amintiri abandonate`n mers!

# Snt`clipe si clipe din trekut`kre au trekut`sunt momente in care sincer m-a durut`[ ]`sunt clipe care au fost uitate[ ]`sunt momente in viata in kre nu poti `treke peste toate`[ ] #

Şi uite aşa apare şi dispare câte un sentiment ce dă culoare !

"Ce e dincolo de fata asta stiu doar cei p kre i-am facut sa plnga in viata asta .

Te rog sa zambesti si sa'ti amintesti ca fluturii traiesk doar o zi pe pamant :[

Tu nu vrei un Logan...vrei un "Mertan"
Cand te faci mare stii bine ca tre' sa fii un barosan

Ştiu că lumea nu simte. Nu pot lega sentimente de cuvinte.

Calcă-i în picioare...Arată-le că nu te doare...Spune-le în faţă tot.

Ştii că cel mai greu ţi-a fost să-i alegi,acum dispar. Când vezi că aproape orice prieten. Se transforma-n adversar

Măă suPer piSh pe tinee` Adu`Ţi amiNte ca şi tuu` ai facut`0 când am avUt suPer nev0ee` de tinee

Într-o lume aşa mare târfele te sapă în continuare

-Ti-am spus.Nu vreau sa fii doar in trecutul meu ...Caci astfel nu am niciun viitor.si imi e greu.

- Traiesc înca din vise chiar daca multe dintre ele nu's permise !

-Nu-ntelegi, nu este bine , Sa te joci acum cu mine ! Nu stiu cum sa iti explic , Ca vorbele tale nu ma ating . :]

-Dar orice ar fi n`am sa te las`! Stiu ca astepti sa fac eu primu pas . Imi zambesti cand te privesc si stii ca ma faci sa te doresc.

M sincer tot ce-mi doresc,zambetul tau prietenesc.Cu toate ca n-am fost sincera,ti-am zis sincer '' Te iubesc!"

Nu mai da vorba mai departe.O să auzi ce nu vezi în fapte.Nu mai spune, într`un final.Tot ce auzi e confidenţial .

Cum vrei sa ai cand nu iti doresti? Cum poti sa ceri daca nu indraznesti?

Parca o parte din tine încet se rupe, când vezi ca'n ochii ei se duc prea multe lupte !

Priveşte`мă`n ochii să`nţeℓegi .sentiмenteℓe pe cαre nu ştiu să ţi ℓe spun

Nu'i aşa, puiule ? Ştii că ţin la tine. Din prima clipă ai reprezentat lumea pentru mine !

Sa nu iti fie frica In jocul asta sunt amanta , iubita ,si amica

Ştii.N`o să uit nimic, n-o să uit nici un moment, nici un zâmbet, nici o privire.Nimic !

Poate`ai fost singurul pe care l`am iubit cu`adevarat , e simplu`.

Hai sa mergem undeva sa uitam de tot in seara asta . Poate vreau sa fiu a ta , poate a altuia

● Cu timpul intelegi ca doar cel care e capabil sa te iubeasca cu defectele tale, fara a pretinde sa te schimbe, iti poate aduce toata fericirea pe care ti-o doresti.

# şi vei privi în ochii mei . eşti liber să crezi şi să simţi ce vrei

Poate acum nu ai chef nici să o bagi în seamă! dar dacă mâine dispare, ai să vezi ce mult înseamnă

Nu`ţi dOrii niciiOdată perfecţiiiunea ,exiiistă defecte dupa care alţii înebunesc !

E fata care stă zâmbind atunci când vii acasă.Şi poţi jura că nu e alta mai frumoasă

Pisii.nu fii speriată .dacă vroiam să ţi`l iau il luam de prima dată!

Fericirea mea e`n privirea ta şi orice aş face nu mă pot feri de ea :X

De câte ori văd o persoană că zămbeşte îmi amintesc că , acolo , undeva , el încă ma iubeşte

Spune repede ce vrei , acu`, hai! Dă-mi un motiv să-ţi dau ce n-ai

Cine sunt eu să ma pun în calea ta ?! În calea fericirii tale dacă ţie`ţi place aşa.

În jocul ăsta nu îmi e frică…sunt amantă , iubită şi amică . Poate lumea crede că sunt sora ta mai mică , fără să ştie că eu pentru tine sunt unică

Mi-e dor de toate , şi tu de fiecare dată mă dai la o parte`!

Nu ştiu ce respecţi tu,eu respect alt nivel.Nu oameni ce în momente grele îşi dau "Refresh" la caracter .

Aude ce vrea`. înţelege numai ce`i convine`.oftică te că nu o doare de tine .

#. Era ciudat ;-s . Dar începeam să mă obişnuiesc . oricum , de răzgândit nu mă răzgândesc [-x

Poţi să suferi,să disperi sau să trăieşti .Totul are preţ,depinde cât plateşti.

Rasul ei copilaresc ti-a ramas in adancu' sufletului . e inocenta , dementa , dulce când vrea . şi ar fi putut fi . doar a ta !

Crezi că sunt o oarecare ? Văd că inima te doare !

Dezamăgirea şi`a făcut prezenţa la un moment dat ... Şi-am aflat că nu eşti ceea ce`am sperat să fii

.•Nu arunc cuvinte inainte ;]
Ca lucruri ce se simt :]
Nu` se spun prin cuvinte`!•

.•Profiita de fiecare clipa` =]
Ca`n fiecare paradis =X
Exista cate`o ispita =P•

•te`ai sătuRat Să'ţi pui viaţa Ca o întrebaRe.
ţine CapuL SuS, ChiaR daCă dOARe taRe.• .

•De obicei,ii citesc rapid.
Pe cei care`mi Zambesc
Sh` de fapt nu ma inghit ;]•

Ptr. totdeauna el va ramane [VIATA] mea
Voi da totu` , sh` daca e sa cad .
Ma voi ridica ! ]

.Decat sa le dau satisfactie .
Celor ce vor sa ma vada cazand !
Mai bine. ma daram singura ;]
Sh`o sa cad razand ! =]

. Ink` 0 data, iar sh din n0uu`, t` fac high cand tuu` t` simtsi l0w

Cand ai bani t0tSi` sunt
"to family".

Aduti aminte cand spuneai '' Nu voi fuma . voi fi cuminte '' . Te apasa acum constiinta kre inca te mai minTe . . Sh nu`i nimeni langa tine kRe sa te alinTe .

Oare . Fara ea ai fii la fel ? Da 0are . Fara ea te`ai simtzi altfel ? Caci daca e departe , nu te mai simtzi intreg . Spui : " Pune`0 intr`0 mie de fete ca t0t pe ea 0 aleg.

Aud vorbe parsive despre Mine . Si continua barfa ! Da` cand ajunge la Mine barfa ;-x Isi cere skuze t_a_r_f_a.=]

Xx . [[`tsi-ai Luat`o in cap`.
Ce`pacat`! .
Acum`ejti mai de cacaTh`. ! winking
. ce s`a intampLat`? surprise
tsi-as fi spus`ca te`iubesc`.
da ***`. n`ar fi rimath`! ]]

• … pentru fanii mei un simplu Te-am pupat si la revedere!

;x .plαng ιn ħoħotє dє rαs . dαy єvєrydαy . αuzι bєy.[ !? ]. ħєy ! 'tє`n mortιι tєι.[ ]. ;x

ღ•°Iubeşcღ•°

Îţi aduci amitne de ea ?! .Cât de bine împreună vă stătea.Lumea vă invidia.Luna ,şi ea vă admira.Aţi uitat de tot acum.Şi fiecare`i pe alt drum!

Mi`e dor să te strâng în braţe,să te sărut.Mi`e dor să îmi vorbeşti ,mi e dor să te ascult!

-Iubire nu exista , exista doar creduli , iluzii si speranta , si visuri de nebuni . !

-Astazi de exemplu vreau sa pierd timpul , astazi nu te iubesc !

-Sunt o fata normala...sunt ceilalti care ma fac sa ma simt speciala.

- N`am crezut ca e normal s'ajungem si noi candva.la final

-Mi`e frica sa iubesc, dar sunt indragostita . Ce ironie !

-Dupa un altu`, tot un altu` vine ... Aceleasi replici , acelasi te iubesc . acelasi mi`e dor de tine , te doresc.

-Fara sa vreau,realizez cum imaginea ta,clara odata...Devine transparenta.

-Realitatea nu e niciodata la fel de frumoasa ca visele pe care ti le-ai facut ...

-Da,e adevarat.Te-am vrut mult de tot,dar acum nu te mai vreau.

-Si te doare când vezi ca nu`mi pasa, si îti zic mereu: nu mai conteaza, hai lasa.

-Oh all I ever wanted ,was to see you smiling

-Trecutul e istorie.Viitorul fantezie,iar prezentul trece zi cu zi.

- Ma uit la el nici macar nu imi pasa.poate totul ar fi fost altfel daca ar fi stiut sa iubeasca !

-Si pentru el, esti doar o simpla fata. Mai mult de'atat nu ai fost niciodata.

-Un zambet si indiferenta pot ascunde multe raspunsuri si sentimente.

-Stiu ca nu sunt singura chiar si atunci cand sunt !

-Durerea te'a maturizat,te'a pus pe ganduri !Te'a invatat sa citesti printre zambete si randuri.

-Lasa`te, lasa`te, lasa`te ascuns de rânduri. Pune`te, pune`te, pune`te putin pe gânduri.

-S`ar putea sa mai fi fost indragostita inainte , dar niciodata atat de tare .

deseneaza`ma langa tine.
-stii nu esti ce`mi doream sa fii

-Te-am avut si te-am pierdut de atatea ori incat nu stiu daca ai fost vreodata pentru mine...

-As vrea sa te revad, si daca nu cer prea mult.Mi-ar placea sa imi vorbesti ca as vrea sa te ascult

-Sunt dimineti in care as vrea sa fii in preajma mea...dar cum nu esti .m`am trezit din nou degeaba.

-daca te intrebi ce mai fac,daca iubesc pe altcineva...sa stii ca incerc s-o fac.

-E mai greu decat a fost,si ai simtit pe pielea ta...Cum e sa-ti arate cand,o saruta-altcineva

""O arde in tendintSe` Si mereu Cu Stil`;> . ea ramane [ FaTa ] Ce O viSai` inCa de miC cOpil`. !"

Sh ce sa`tzi fac ? Asta mi`e firea Doar nu credeai ca`n viata te insheala doar privirea

"imi iubesc prietenii dar dusmanii ii ador pentru ca invidia lor ma face sa fie mereu cu o treapta deasupra lor :X:X"

Nu poti porunci inimii! Dragostea se castiga, respectul se merita.

-Prietenii vin si pleaca,dar dusmanii raman si se acumuleaza "

-Ce frumoasa era viata cu tine.cand te stiam mereu aproape de mine:X

-"Primul prieten.ultimul dusman! in treqt impartzeam si ultimul ban "

Te face sa zambesti un var scos din file de povesti,K o krte deschisa pe kre poti cu usurinta s-o citesti:X"

-iau cheile la masina, plec cu scartait de roti,nici garda n-are ce mi face,fa si u la fel-NU POTI!"

-L-am iubit si il iubesc,Nu-l pot uita,As vrea sa pot sa il urask,cu amintirea sa pot lupta !

-"M-ai avut si m-ai pierdut.acum ma vrei nu se mai poate.oricare va fi ea nu va purta amprenta mea "

-"Nu PlAnGe K s-A tErMiNaT.zAmBeStE ca S-a InTaMpLat!"

Cand te duci in discoteca nu uita un zvon.Toate fetele care-si misca fundul sunt beton !

-Suntem fete alintate.pe baietzi ii dam pe spate.suntem fete frumusele.fara fitze si rebele:X"

-Nu avem nevoie de nimeni, Stralucim si singure, si o stim prea bine :X"

"Viseaza la ceva care iti face placere. Mergi acolo unde vrei sa te duci. Fii acolo unde vrei sa fii pentru ca numai o viata ai sa faci tot ce iti doresti "

La inceput mi-ai dovedit ca estio prietena buna,dar apoi te-ai schimbat din cauza altora ,si acum am impresia ca nu estitu cea cu adevarat si te vreau inapoi exact cum erai tu pentru ca astah m-a fkt sa te iubesc si sa am incredere in tine si sa fim asa de propiate .

uni oameni st cu 2 fete iar acei oameni se numesc"prieteni falsi" cine se simnte sa dea buzz

•Am multzi prieteni care`mi sunt duSmani taCuTi.Cn e destept sa`nvete, prietenii au multe fetze.

•Fereste`te de explicatii.Dusmanii oricum nu te vor crede si prietenii adevarati nu au nevoie de explicatii.::X

•Dintre toti cei care vor intra in viata ta, numai prietenii vor lasa urme in inima ta.:*

•Prietenii vin si pleaca, dar pe cei adevarati ii pastrezi toata viata.

•Traieste`ti viata asa cum iti este data caci toate se repeta dar viata niciodata.:d

•Dorul e ca focul in care ard amintirile, dorintele, iar cenusa ce ramane reprezinta amintirile.

Imi cereai false scuze, aveai priviri confuze, citeam minciuni pe buze, acum incep sa ma amuze, nu ai fost ca oricare altu` ai fost ca si celalalt

Itzi spun pentru a mia oara: fiecare zi cu tine este extraordinara!

Sa ai grija cum t p0rtsi cu mnee` daca` mai vrei s` tsin la tnee`! K snt prea dulcee` cum m` p0rt cu tnee`, n`am aere ca sh tnee`

Heyyy`, strange`ma in bratsee`! Dak` vrei s` intselegi ce e`n inima mea t r0g nuu` mai plecaa`

0 sa`mi intselegi pr0blemele la timpuu` p0trivit!

Imi pare rauu`, dar n`am pretz! T simtsi pr0prietaruu` me0, snt mai mult decat atat! Crezi ca snt un tr0feuu` sh chiar daca` ar fi asa esti departe d premiuu`!

N`ai curaj s` ma lasi, s` traiesti fara mnee`! K nuu` p0tsi s` respiri, atunci cand e0 nuu` snt langa tnee`!

M`am schimbat sh p0t visa acum ! Nuu` mai vreauu` s` cer, v0i 0btsinee` 0riqm !

Sh nuu`mi pasa d nimic! Imi traiesk viatsa dup` bunul meu plak

Frumusetsea se deduce ink` d la primuu` zambet, d la prima privire d la primuu` cuvant.

Mi`e d0r s` te privesk fara s` spun nimic . Mi`e d0r s` numar secundele un pic cate`un pic

Tuu` esti jumatatea kre mie`mi lipsea sh`ai umplut d0ruu` din inima mea

Nuu` mai visa frum0s, realitatea este rece

Ne este d` ajuns acest sentiment ascuns, n tsine unitsi p amand0i sh sntem d0ar n0i

De atata barfa m`am int0xicat, dar s` stii` ca 0muu` nebarfit e 0m ratat

Lupta ptr cne t iubestee`, baga`tsi pla`n cne`tsi greseste`!

E0 nuu` cred in tacere, nuu` vreauu` s` taci!

Secretuu` este s` risti, s` te simtsi binee` sh s` castigi !

În jocul ăsta nu îmi e frică...sunt amantă , iubită si amică . poate lumea crede că sunt sora ta mai mică , fără să stie că eu pentru tine sunt unică.

Traiesc intr-o Lume Perfecta. Fiecare Produs are`o Eticheta.•

●Sa fii capabil sa vezi realitatea.este un mare dar. ●

xD | invidia dOare =). sunt prea tare b-) ! |
#. Timpu` se scurge`n [RELUARE] . =X

.Oricine are dreptul sa fie prost , dar unii abuzeaza de acest privilegiu` ! =]

.N`am nevoie de diamantele tale Ca sa stralucesc ;X

.•[O faţă de [PRINŢESA] !
Un corp [INDECENT] !
Şi un stilou`.
Să mă induci în [TESTAMENT]!•

.FrumusetSea nu` se maSoara.
Ea se apreciaza din vedere :]
Paharele sus...
Shampania sa curga...
Respekt pentru noi...
K i-am facut pe fraieri sa planga...
asta ash vrea sa apara:X msk

Zambesc . Imi aprind Tigarea . Te privesc . Spun ca pLec , Tu`mi zici " Te iubesc " . Nu te mai ruga de mine , Degeaba speri . Chiar daca ne impacam . N`o sa mai fiu pRoasta de ieri !

Iubire esti uimit, fiindca vezi ca m`am schimbat, ca nu mai sunt aceiasi pustoaica usor de manipulat !

Desi tinea la ea nu o spunea nimanui...si orice ar fi facut cineva pentru a`i impiedica,ea il vedea doar pe el si el doar pe ea!

Tu stii ca te iubesc,asta e punctul tau forte! winking

Te dOare cand vezi ca nu.mi paSa.Si itSi zic,a fOst O simpla intamplare.Lasa

Cea mai grea lOvitura in sufletul meu,este sa ma simpt in plus acolO unde altadata eram tOtul.

Apare O intrebare.Pe cine O sa dOara mai tare?Pe tine ca itSi vei aminti de mine in fiecare zi?Sau pe mine cand stiu ca nu mai vii?

Am invatSat ca Oricat mi.ar pasa mie altOra s.ar putea sa nu le pese.

Ti.a placut viatSa.Ti.ai facut viatSa,dar ai pierdut persOana kre te iubea.In schimb ai kstigat multe Tarfe

Ma vei gasi intr.un album de mult uitat,ma vei privi si vei sopti.'A fost odata'.

` .Esti gelOasa fiindk esti dOar O prOasta.pentru ca acolO unde altadata erai tOtul acum esti in plus.

`☺`Da¢ă ai ηevσie de мiηe` . ηu`s ai¢i` ! Cheaм`σ pe zdяeaη†za †a` `♥Că pσa†e ea` aяe ηeviσe de peяsσaηa †a `→` se îиtøa®ce αutøмat!`

Cazi.Te ridici.Tot ce zici e RABDARE.
Plangi.Te distrugi.Vrei sa fugi.Si te doare.
Chiar dk te iubb. mai bine .Pa

"Stiu ca vreau iluzii,dar nu`mi pasa, daca sunt fericita,restu` nu conteaza."

"ti-ai dori, nu? Poate da`!Dar sa stii`!Nu sunt una din fetele care iti spun prostii`

""Iti revi repede,e genial,Se linge pe buze,e subliminal, privirea cea lunga,te-alunga spre ea.te`ntrebi : oare ce vrea ?[ ]"

Inca am suflet de copil care refuza sa creasca! Mi-e egal cu 0 tot ce spune lumea asta proasta! [ ]

E genu` de fata care nu s`agata,se cucereste frumos` ""