| andreutzablondutza a întrebat:

Sall vreau si eu niste statusuri nu conteaza de care va rogg mersi :XX:X

3 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| amaliaamely a răspuns:

Daca ai nevoie de prietenia mea si ne despart 100 de pasi, fa tu primul pas si ii voi face eu pe ceilalţi 99 pentru tine.

*Un iubit te poate injunghia in inima, un strain in fata, un prieten pe la spate. Dar prietenii adevarati nu poarta cutite la ei. (A boyfriend stabs you in the heart, a stranger stabs you in the front, a friend stabs you in the back, but best friends don’t carry knives.)

*Prietenii adevarati sunt ingeri, chiar daca au uitat sa zboare…

*Un prieten adevarat e greu de gasit, si mai greu de parasit si imposibil de uitat. (True friends are hard to find, harder to leave and impossible to forget.)

*Daca saruturile sunt valuri/ Iti voi da o mare./Daca imbratisarile sunt raze/ Iti voi da un soare./ Daca prietenia ta e o stea/Iti voi darui toata galaxia /Pentru ea.

*Sunt inconjurata de ingeri. Ii numesc simplu PRIETENI. (I’m sorrounded by angels. I call them FRIENDS.)

*Dintre toti cei care vor intra in viata ta, numai prietenii adevarati vor lasa urme in inima ta. (There will be many people who will walk in and out of your life but only true friends will leave footprints behind.)

*Un prieten adevarat e acela care iti accepta trecutul, te sprijina in prezent si te incurajeaza in viitor. (A friend is someone who accepts your past, supports your present and encourages your future.)

*Prietenia este ca relatia dintre mana si ochi. Cand mana se raneste, ochii plang. Si cand ochii plang, mana le sterge lacrimile. (Friendship is like the relation between hands and eyes. When the hand gets hurt, the eye cries, and when the eye cries the hand wipes its tears.)

*O prietenie care ia sfarsit n-a existat de fapt. (A friendship that can end, never really began.)

*Nimic nu-ti poate schimba mai mult parerea despre un prieten ca succesul. Al tau sau al lui. (Nothing changes your opinion of a friend so surely as success: yours or his.)

*Prietenii vin si pleaca, dar pe cei adevarati ii pastrezi toata viata.

2)Ai grijăă d ea pentru că ea e doar odatăă smug si n`o s`o mai vezi NICIodatăă NICIodatăăbatting eyelashes

Ea nu e genuu` ăăla! Ea e genuu` ăălalalt! day dreaming

Faci pe indiferentuu` ă? smug Un sfat preten`escbatting eyelashes nu întinde coardahee hee N`o să tsinăwinking Mă crezi?smug

Viata e un joc pervers =p~ în care toti joacăă` doar pe interes oh go on day dreaming =p~

♥ Îmi scade pulsuu` :-s îmi lipseshte adrenalinaa` day dreaming nu`s drogatăă da` trăiesc pe altăă` lumee` day dreaming love struck

♥ Asta`s eu love struck Mereu in căutaree` de cevaa` nouu` day dreaming

Acum stai ca prostuu` şi te gândeşti la noi, la ce`ai pierdut --> la minewinking Ei bine! Spre deosebire de tine eu`s k smiley happy Oficial imi merge bine!love struck happy

When life is hard You can do just one thing Right`Click and new slidewinking

Ai pierdut`o fraiere thumbs down Chiar te iubea straight face şi mereu vei căuta la o alta` ce adorai la ea cândva day dreaming!

Paharele sus! smug şampania sa curgă =p~ RESPECT pentru fetele care i`au facut pe fraieri sa planga! love struck

Urâm tot ce e admis thumbs down IUBIM [love struck] tot ce e interzis =p~.

Viaţa merge înainte cu sau fără prea multe cuvintee. Eu nu regret nimic smug ţine mintewinking!

M`ai părăsit` da` gându` iţi e tot la mine day dreaming!

Şti cum e smug în viaţă nimic nu e perfect [-x Chiar şi o iubire a 2 copii are măcar un defect straight face

Vi pleci mi`e tot una oh go on Va fi altu` in locu thâău smug întotdeauna love struck

Ştiu că a trecut oh go on Nu va mai fi ca la`nceput [-x Nu credeam thinking Că`mi va fi greu :-s Am fost noi love struck Acum sunt euu` happy

Nu am nevoiee de tinee` [-x Da` am nevoiee de noii` love struck day dreaming

Nu are rost să plâng că s`a terminat rolling eyes Mă bucur că măcar sa`ntâmplat! love struck

Aş vrea sa primesc tot ce merit day dreaming Merit multewinking Aş vrea pe cineva lângă mine să mă`ascultebatting eyelashes Nu să se prefacă raised eyebrows Mai bine-ar fi să tacăăhee hee

Sunt fată cuminte puppy dog eyes şi te fac doar din cuvinte day dreaming!

Nu are rost să mergi la o blondăă sau roşcatăă oh go on Le poţi face faţă day dreaming Haide la minelove struck şti că doar şatena ţine la tinee puppy dog eyes!

Mulţi spun "te iubesc" cu alt nume in gând straight face

~ Nu eşti primul` care pleacă Da` eşti primul` sincer care aş vrea ca într`o zi să se întoarcă ● Te iubesc ● ~ love struck

Sentimentele nu s`au pierdut [-x Da` s`a pierdut din magia ce`am avut

- De dorul thău nu plâng [-x Da` imi e dor puppy dog eyes Lacrimi in suflet strâng crying -

Buăă tu chiar eşti prost sau te prefaci? Piticaa asta te iubeşte fraiere! sad

Sunt departe de tine şi`mi este forte greu! sigh Te rog să nu mă uiţi că eu te voi iubi mereu! love struck

Cândva atât de dependentă de persoana ta Acum atât de indifferentă oh go on Vreau sa scap de ea! Poate vei pleca Sigur am nevoie de altcineva! day dreaming

Poate crezi că timpul va trece cu tine… în fiecare zi îţi vei aminti de mine! love struck

Crezi că şti ceva!? Ai păreri oh go on Noi suntem Generaţi cu Super`Puteri! love struck
Crezi că şti ceva!? Ai sfaturi oh go on Atunci află că ne induci numai rahat`uriwinking

♫ Ştii că toţi fumăm, LaLaLaLaLaLaLa De dimineaţă până seara!
Fumăm.LaLaLaLaLaLaLa ♫

Hai să uităm de toate Hai să uităm tot ce`a fost Hai să uităm Nu mai are nici`un rost! oh go on

Am avut speranţe, idei şi dezamăgiri Şi din toate astea au rămas doar amintiri! sigh

Totu`I scruum văd acum Nu mai e ok Nu mai e ok Nu mai ştiu ce vreeeii :S

Poate chiar şti ce zic love struck Sau poate`o iei in glumă! oh go on

| The love I have for you, All the words I've said are true, I can't live without you I'm not me without you! | ~ love struck:X

♥Viata mea nu se contureaza doar in preajma tawinking
Dragostea mea nu e doar pentru persoana ta [-x
Arat dreagoste primesc dragoste love struck
Arat respect primesc respect;;]
Si asa mai departe…oh go on

Am fumat un kil de iarbă şi-am vorbit cu Moş Crăciun smug rolling on the floor

Here we go in uno, dos, tres smug Here we go I like this; x

Câteodată mă întreb smug Cum ar fi dacă aş dipărea day dreaming Câţi ar fi bucuroşi thinking Şi câţi ar plânge în urma mea :-s

Dar te rog nu uita puppy dog eyes D` copilaa aia smug Care te iubea love struck Mai mult decât pe oricine altcineva sigh

● E o poveste fără nume şi fără autor! love struck

♥ Uită de tot, uită de tot, Uită de lume de sentimente, de suflete pereche De şoapte la ureche Fii rece! Nu lăsa pe el să te`ntunece love struck

Priveşte`mă in oki spune`mi ce vezi De fapt ce poţi să vezi prin nişte ochi verzi Mă vezi pe mine Am păşit spre altă lume love struck Vezi un copillove struck Vezi copilul din mine love struck

♥ Nu e nevoie de cuvinte Ca să vezi ce simt eu! whistling

● Hai să facem schimb de replici vei vedea ce simt eu! smug

Aş putea spune zeci de mii de cuvinte Să te facă să te simţi mult mai bine rolling eyes Dar degeaba ştiu că nu`I de`ajuns love struck

♥Viata mea nu se contureaza doar in preajma tawinking
Dragostea mea nu e doar pentru persoana ta [-x
Arat dreagoste primesc dragoste love struck
Arat respect primesc respect;;]
Si asa mai departe…oh go on
● E o poveste fără nume şi fără autor! love struck

♥ Uită de tot, uită de tot, Uită de lume de sentimente, de suflete pereche De şoapte la ureche Fii rece! Nu lăsa pe el să te`ntunece love struck

Priveşte`mă in oki spune`mi ce vezi De fapt ce poţi să vezi prin nişte ochi verzi Mă vezi pe mine Am păşit spre altă lume love struck Vezi un copillove struck Vezi copilul din mine love struck

Şi tot ce am mai frumos e doar din vina ta! ♥

Tu ai să plângi crying Eu am să râd laughing E neplăcut oh go on ştiu! Da` gândeşte`te că a fost invers în trecut! straight face

Îngerii să plângă pentru ultima dată! ♥

♥ Dacă nu o să poţi să`mi dai mai mult te rog să pleci...
Dacă nu o să`mi dai decât atât te rog să pleci...
Să inţelegi...
Că mă atingi cu mâini prea reci... ♥

Toată ziua stăteam la mine`n pat ne ştiam love struck Din priviri ne cunoşteambatting eyelashes Cât râdeam laughing.

Acum rămân doar simple amintircând mă uit pe geam sigh Îmi spuneai că mă iubeşti Ştiam.love struck

Am zis c`o dau pe bune, fără poeziibatting eyelashes Da` tu rămâi poezia mea să şti :X

Vei şti că e despre noii şi poate vei zâmbi happy Da` sigur vei uita a doua zi :-J Cum ai uitat şi când eram copii. sad

Da` poate vei simţi un strop din ce`ai simţit atunci love struck Îţi spuneam : Când vei fi cu mine nu va mai trebui să plângi! puppy dog eyes
Că suntem împreună sau nu, oricum ne iubim ca 2 nebunii. love struck

Relaţia noastră e atât de secretă încât nici noii nu ştim de ea. don't tell anyone

Nu lua în seamă tot ce ziceambatting eyelashes Eram o copilă şi nu gândeam. blushing

Crede`mă nài să greşeşti Dacă`mi spui că mă iubeşti.love struck

Eu sunt gata să spun tot dacă şi tu eşti!; X

Continuăm să credem că e mai bine să ascundem ce simţim don't tell anyone Că vom face o greşeală dacă ne iubim :-s. La naiba! Ce prostie. straight face

Eram copii şi legam ceva ce nu credeam că va ajunge departe. love struck

Te înţeleg perfect, nu mă placi :-J Dispari k altfel îţi fac mii de draci! devil

Aşa sunt eu Cine mă place, mă place Bună sau rea alta mamii nu mai face. puppy dog eyes

Open my eyesbatting eyelashes It was only just a dream… :X

If you ever loved somebody put your hands up :X

Am doar o simplă întrebare…De ce minţeam că suntem unul pentru altul, fără rost straight face, Că de fapt tot ce a fost a fost doar un peisaj anost. sad