Eu stiu ca poate e mai dificil, dar in ochii mei albastrii vezi un suflet de copil ce vrea si incearca sa iasa la suprafata sperand sa cucereasca o inima de gheata
doar pe asta o stiu
si eu am ochii albastrii
Ochii albastri ca seninul te imbata ca si vinul
OCHII TAI ALBASTRII SUNT FRUMOSI, DAR DEOBICEI BAIETII CU OCHII ALBASTRII INSALA MEREU
Privesc in ochii tai albastrii fericire si iubire nu te gandi nici un moment ca imi sta gandul la despartie
Ce frumosi sunt ochii tai albastrii, cand pictez totul in negru si suspin in noapte fara sa te stiu aproape?
albastru e cerul...
sub care traiesc
albastrii sunt ochii,
pe care ii iubesc
nu stiu cred ca sunt cam siropase
Mie imi place. daca ai continuua ar fi super
Cand dorul tau ma cheama, Eu sunt lacrima Ce tremura in ochii tai albastri, O lacrima nascuta din prea multa suferinta... Si voi aluneca neputincioasa Pe obrazul tau, Ca o mangaiere Intr-o dupa-amiaza trista.
Mii si mii de ganduri
Scrise printre randuri
Se ascund in ochii tai albastrii.
Am iubit doi ochi albastri,
Poate-i mai iubesc si-acum,
Dar asear-am vazut altii
Mai frumosi, mai nu stiu cum!
Ochii albastrii; x
O, tu, cu ochi albaştri, cât de frumoasă eşti!
Aşa desigur sunt făpturile cereşti,
Pe care le vedeam, copil, întraripate,
Cu câte-un crin în mână şi pletele pe spate.
Văd în ochii tăi albastri
O imensă mare.
Deci, de mâine îmi procur
Colac de salvare!
Niste versuri statusuri citate cu ochii albastri ca marea am incercat sa-ti descriu draga mea. sper ca ti-am fost de ajutor>
Cand dorul tau ma cheama, Eu sunt lacrima Ce tremura in ochii tai albastri, O lacrima nascuta din prea multa suferinta... Si voi aluneca neputincioasa Pe obrazul tau, Ca o mangaiere Intr-o dupa-amiaza trista.
Ce frumosi sunt ochii tai albastrii, cand pictez totul in negru si suspin in noapte fara sa te stiu aproape…
Ochii albastri
Cei cu ochii albastri nu sunt de obicei persoanele care reusesc cel mai bine in viata, asta pentru ca nu sunt deosebit de preocupate de cariera si in general sunt destul de emotive.
Persoanele cu ochi albastri vor fi deosebit de romantice si de emotionale. Se bazeaza in situatii limita mai mult pe intuitie decat pe logica si sunt mai degraba impulsive decat cugetate si analitice. Nu sunt nici foarte critice si nici nu le place sa analizeze lucrurile in profunzime. Persoanele cu ochii albastri sunt destul de timide, neputandu-se exterioriza prea usor. Nu sunt in general prea sociabile si le este greu sa intretina relatii cu cei din jur intr-o prima faza. Le place sa fie si sa se simta speciale, dar atunci cand vor, reusesc sa-i faca si pe ceilalti sa se simta speciali. O data ce au inceput sa se obisnuiasca cu anturajul vor deveni mai calde, dar nu sunt totusi genul care sa lege prietenii de lunga durata. Familia si dragostea sunt foarte importante pentru ei si in aceste domenii nu vor da in nici un caz dovada de superficialitate.