| Anonim2938 a întrebat:

Sall! Vreau si eu un sfatbig grin Eu am 14 ani(clasa a 8a) si unu de 12 vrea sa fie ca mine.adica el e a 6a. eu nu stiu ce sa zic.nu e nici urat si nici nu pare mic.adica e mai inalt decat mine, dar nu stiu ce sa fac. daca afla aia din scoala o sa rada.big grin Dau fundita! Ms.

5 răspunsuri:
| Dina a răspuns:

Daca tie iti place de el nu conteaza virsta...si ce ar mai conta ce zic altii?

| Anonim2938 explică:

Pai da, dar nu stiu.nu am mai ffost ca nmn asa d mic.totusi.12 ani.straight face Ce o sa spuna colegii? De fapt ei nu trebuie sa afle asta niciodata ca altfel cred ca ar rade de mine...

| Anonim2938 explică:

Da draga scuze sa ma corektez cu* si in legatura ca decat laughing asa scriu euwinking prescurtareatongue chiar nu trebuia sa ma corektezi lumea intelege oricumwinking

| BipolarityKid a răspuns:

Cu* decat*
Daca tu te simti atrasa de el si crezi ca totul va fi bine, eu zic sa incerci. Pana la urma incercarea moarte n-are.winking Intotdeauna va fi cineva care sa comenteze, tu trebuie doar sa treci peste si sa nu-ti pese decat de cel de langa tine.

| UnfulfilledDreams a răspuns:

Daca consideri ca va potriviti si iti place, poti incerca sa fi `cu elbatting eyelashes. Daca`iti place nu conteaza varsta. happy