In zilele astea nu prea am timp liber ca sunt ocupat cu facultatea. De obicei ieseam cu prietenii dar acum majoritatea sunt la facultate si ies cu ei doar cand mai vin acasa cateodata in weekend. De obicei imi place sa ma plimb, sa ies in aer liber. Daca nu am cu cine ies singur, ma plimb de nebun. Cand stau acasa citesc o carte, ma uit la un film, intru pe TPU, etc.
Ascult muzica, citesc o carte, ma uit al un film de groaza, de o luna zic ca o as gasesc unul care o sa ma sperie, dar pana acum nu am avut sanse.Stau cu mama si cu sora mea in casa la caldura ca afara este frig, radem, glumim si spargem seminte. Apoi ne mai certam noi amandoua, care, cand sa intre la calculator, eu cedez ca ma ia somnul mai repede si ma trezesc de dimineata la sase sa ma duc la scoala.Sambata si duminica dorm pana mai tarziu si ies in oras cu fetele, facem poze.
Eu am foarte mult timp liber.Imi place sa fac calatorii cu trenul, pur si simplu imi cumpar un bilet de tren egal unde, ajung in orasul respectiv, imi cumpar o harta turistica si imi incep "miniconcediul". Fac asta o data pe saptamana sau la doua saptamani si e super.Sambata plec spre Hamburg, raman si duminica... sper sa fie vreme buna.In viata de zi cu zi nu ma prea distrez ca nu am timp.Adica de luni pana vineri.Lucrez,apoi vin acasa fac un dus, gatesc, ascult un pic de muzica, apoi ma bag sub plapuma si iau cu mine o carte buna, citesc pana adorm iar a doua zi de la capat... Week-end-ul e la putere!