| alexboy a întrebat:

Sallk nu sunt emo dar imi place stilu am o frizura emo dar profesorii nu ma lasa so port si as vrea sa-mi schimb frizura imi dati si voi niste idei?

Răspuns Câştigător
| Antrax a răspuns:

Cu tepi ti-ar sta bine. Dar totusi ce problema au daca tie iti place?

12 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| MarYoBenucci a răspuns:

Da fate roaker

| FoXy a răspuns:

Pai la acesta intrebare nu se raspunde asa oricum, conteaza forma fetzei si mai multe ca eu nu pot sa iti zic sa iti faci o creasta pe mijlog si sa o si vopsesi verde.
Pup

| Alex >D a răspuns:

Frate. zi-le asa : nu ma tund! pana nu te da afara din scoala cu forta nu te schimba frate! nu e lege de la minister, ei doar zic sa ai o "tinuta decenta si curata ". Am avut si eu probleme la scoala, aveam parul lung peste umerii si o profesoara facea figuri ( o baba de 70 de ani )... i-am zis scurt ca nu ma intereseaza ce crede, nu ma tund si a incetat! bafta

Dan

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca erai sau esti EMO nu te-ar interesa cea ce zic profi dar in fine cum ti-ar placea tie fa dupa capul tau! i! i! i! i! i! i! i! i! i! i! i! i! i! ByA

| Deer a răspuns:

Nu te tundeeeeeeeeee

| Andra_6586 a răspuns:

Parerea mea e ca. ar trebui sa alegi o freza care sa ti se potriveasca.si care sa iti placa... poti lua niste modele din poze sau stiu eu.thinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chelwinking.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic ca sa nu bagi profesori in seama... e super faina frizura emo... o ador...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca iti poti schimba poza cu frizura aceea EMO eu te pot ajuta deoarece am o multime de prieteni in aceeasi situatie

| SkittlesS a răspuns:

Da stiu cum te simti nici pe mine nu ma lasa care am un breton pe ochi si in timpul orei in dau dupa urechi (in fine) tu poti sa it tragi bretonul din cate vad in ambele parti intelegi si dupa aia in pauza sa te uiti in telefon si sa te aranjezi (ma rog asa fac eu)

| SkittlesS a răspuns:

Frizura care o ai acum te face sa pari dragut
pup
StupiDream