Nu am inteles faza cu "a" si cu " i ". tot ce am inteles e ca "i" o ajuta pe "a " sa fie cu acel tip. pai ar trebui sa astepti sa ii treaca de fosta, sa vorbesti cu el mai des ca sa uite de fosta
Pai a vine de la ana cum ma cheama pe mine dar lui i.am zis ca ma cheama ingrid[i] ca sa pot vorbi cu el si sa aflu mai multe dar el stie ca ingrid este o prietena de. a mea nu eu[a], de aici vine a si i
Aoleo ma doare capul a e i o u Incerci sa te implici in activitatile lui sa-i fi alaturi si sa gasesti subiecte comune.Sa te implici in mod real nu prin telefon sau altcineva. Daca e coleg cu tine, inceaca sa-i ceri ajutorul in ceea ce priveste o tema, o lectura, referat, orice. Daca num, invers:vezi ce ii place lui si gasesti tu ceva.In tot acest timp ar trebui sa iti dai seama daca chiariti place de el sau doar te atrage fizic. Poate sa fie printul printilor si sa fie un badaran. Ps: Fi atenta cat timp stai pe langa el si cat timp iti ia sa dai cartile pe fata, pentru a evita relatie de "caine de companie" mai exact, face ana, ma ajuta ana, drege ana, si intr-un final vorbeste ana cu fata cu care vreau sa ma combin . Succes!
VulpeaDinUmbra întreabă: