| Bastet a întrebat:

Salll am si eu o problema:profu meu de religie a venit la ora si ia gasit pe ceilalti batandu-se (eu stateam in banca). ma ridicat in picioare si m-a intrebat ce s-a intamplat.eu i-am spus ca s-au batut baietii si ca recunosc ca am iesit si eu din banca. el imi spune :

-de ce ai atitudinea asta? cred ca nu esti tu de obicei asa...chatterbox si incepa sa urle la mine ca de ce nu am facut cevachatterbox (eu nu sunt sefa clasei deci...) si a zis ca are el ac de cojocul meu si ca ajunge el la mama la servici sa ii zica ce s-a intamplat

m-am suparat si cand am ajuns acasa am plans si i-am zis lui mama

si acum is super suparata pe el si ma gandesc ca joi, cand e ora de religie (profu a inlocuit pe profa de istorie) sa ii zic ca ma simt rau si sa ma lase la infirmerie

si acum nu mai pot de nervi nu mai suport pe nimeni in jurul meu si imi vine sa mor

ce parere aveti despre intamplare si ce ma sfatuiti sa fac? dau fundita mare big grin

1 răspuns:
| cristianorudi7 a răspuns:

Sa te calmezi ar fi cel mai indicat si sa analizezi problema, chiar nu stiu ce sa spun, voi fetele de fel suneti mai vulcanice. funditaaaaaaaaaaaaaaa