| LeMoNNNaDe a întrebat:

Salll:d! Am 13 ani si inainte eram printre cei mai buni din clasa la alergat si acum nu mai alerg bine obosesc repede si am Metru 1.65 si 45kg imi puteti da niste sfaturi big grin Mss Dau! funditalove struck!

Răspuns Câştigător
| MariusZap a răspuns:

Bine ai marcat acolo "erai".In primul rand gandeste-te de ce nu mai esti atat de rapid.Te-ai apucat de fumat cumva sau vreun accident? Oricum in ambele cazuri nu te lasa descurajat.Incearca incetul cu incetul sa faci alergari de rezistenta zilnic iar din 3 in 3 zile sa adaugi mai multa distanta.Sa zicem ca Luni, Marti si Miercuri alergi 500m.Joi,Vineri si Sambata alergi 550m.Nu este nevoie de graba.Graba strica treaba.O sa vezi ca in 1 luna probabil o sa reusesti sa devi din nou cum ai fost. Daca tot continui cu alergatul o sa ajungi mult mai bun.A da si tine minte.Nu fugi de capu tau.Trebuie sa iti dezvolti un ritm al respiratiei in timp ce fugi.Pai cam atat si noroc.

P.S:Mai sus am spus "probabil" pentru ca depinde de vointa si organismul tau

1 răspuns:
| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Probabil efortul depus depaseste ceea ce-i oferi organismului. Poate fi o forma de anemie sau vreo mica problema pulmonara.Mergi la medicul de familie, dar nu te ingrijora.