| emoemo538 a întrebat:

Salll! Dati-mi si mie niste provocari care se pot face in autobuz, in excursie. Cele mai multe provocari primeste funda.

5 răspunsuri:
| χZαнαяєℓ a răspuns:

Pai ai nev de imaginate mulllta laughing. E fain sa dai pedepse in autobuz in excursie. Poti face asa :

Sa o/il pui sa danseze.
Sa faca o declaratie de dragoste unui scaun.
Sa pupe o fata / baiat pe obraz ba chiar gura. =]]
Sa se tarasca cu fundul de dusumeaua din autobuz sau cum s`a chema =]].
Sa faca doi colegi schimb de haine. O fata cu un baiat bine inteles :]].;]
ti-am spaus : Daca ai imaginatie ce nu gasesti.

Aaaaa si nu se scrie :,, Cele mai multe provocari primeste funda."
Se scrie : "Cele mai multe provocari primesc funda. "

Nu te judec dupa cum ai scris, doar am vrut sa iti spun ca data viitoare sa nu mai faci aceeasi greseala. Succes :*

Aaa si sa te distrezi in excursie;].

| BeHappyForMe a răspuns:

Pune-l sa faca pe controlorul si sa dea si amezi daca gaseste pe cineva fara bilet,Sa sune la pompieri si sa spuna,
-alo pompierii?
- imi arde de joaca!

in excursie dac doarme in pat cineva sa-i puneti pasta de berberit pasta de dinti ce aveti la indemana in mana si sa-l frecati la nas cu ceva sa se gadile ca sa se scarpine si sa se mojoleasca,
sa imite un profesor de fata cu el,sa incerce sa stinga lumanarea cu nasul adica respirand spre ea,sa legati la ochi si sa dati sa guste ceva cerneala,pasta de dinti, sa sarute un mop, sa faca 8 pe perete,sa vorbeasca in sticla borcan, sa isi atinga ureche cu dehetul de la picior, sa faca schimb de haine cu o alta persoana pana la chiloti sigur.

| Mirel_8882 a răspuns:

1) sa traga soferul de mustata sau de par
2)la un popa sa faca pana la masina
3) sa traga frana de mana
4) sa arunce un chibrit in rezervor

senzati tarii la toate!

| SebyGuy a răspuns:

Sal pui pe unu una sa danseze la bara daca este.Asea sa faci bine? Bine!

| xMileyOffGiirlx a răspuns:

Sa lingi o bara de la autobuz, sa te dezbraci in autobuz, sa lingi pereti autobuzului