| Stefanjust4fun a întrebat:

Salll TpU...Am 11 ani, sunt din PlOiEsTi si ma gandeam sa-mi iau o slujba pe timpul verii...Ca joburi imi recomandati.
ATENTIE! daca faceti misto, mai bine nu mai postatzi

7 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Scuze Stefan, nu vreau nicidecum sa fac misto, dar esti cam micut inca ca sa lucrezi. happy Bucura-te de copilarie! Ai destul timp sa munctesti cand vei fi mai mare.

| Amy a răspuns:

Buna! Nu te poti angaja nicaieri decat de la varsta de 16 ani in sus. Daca vrei sa faci bani muncind, poti sa lucrezi la cineva cu ziua.

| CristineDelaruss a răspuns:

Buna, Stefan!
Daca ai 11 ani, nimeni nu te va pune la lucru, deoarece inca esti fara buletin si nu esti pe propria ta raspundere+ca esti minor. Incearca sa iti iei o slujba pe la 16 ani daca chiar vrei.
Daca vrei poti sa-ti ajuti parintii sau niste rude, vecini sa tunda iarba, sa faca curatenie, si apoi iti da o rasplata in bani, sau daca nu in bani in obiecte pe care le'ai vrut sa le achizitionezi.
Sper ca te'am ajutat. Sa ai o zi frumoasa.

| Ralluca25 a răspuns:

Heei. Nu vreau să crezi că fac mișto dar ce ai putea să faci tu la 11 ani doar să împarți niște pliante laughing serios acum ești prea mic mai bine stai acasă și joacă-te pana mea dacă aveai 15 sau mai mult poate îți găseai ceva da așa ești micuț! happy

| Stefanjust4fun explică:

Apreciez faptul ca n-ati facut misto(merci mult:X) dar ma gandeam la ceva usor...Ca de exemplu: tester de jocurihappy cam asa ceva

| Mycutsa a răspuns:

La 11 ani nu te angajeaza nimeni

| Mycutsa a răspuns:

La 11 ani nu te angajeaza nimeni. pe mine nu m-au angajat la 15 ani