A existat, scrie ceva in cartea print si cersetor de sora printului pe care o chema Marry si devine in istorie cunoscuta drept " Bloody Marry" deci a existat si a murit de mult acum nu mai exista, dar sunt o gramada de superstitii cu ea...
Da' iar eu beau dimineaţa cafeaua cu Moş Crăciun servită de Iepuraşu de paşte!
Pai eu asa cred, pentru ca au fost si prieteni care au invocat-o si au avut probleme mai tarziu (s-au taiat, s-au lovit tare.)
Eu cred ca da, la fel ca si entitatile...sigur exista, adica nu stiu, dar e parerea fiecaruia
Daca Bloody Marry ar exista, Petter Pan ar fi cel mai probabil coleg de banca cu mine.
Unii spun ca Bloody Marry a existat, si se spune ca spiritul ei e ascuns in spatele fiecarei oglinzii. Acum serios, in spatele oglinzii mele sunt doar niste molii moarte.
@danutz24 ala e un mit, a incercat si o prietena de`a mea si nu a patit nimic
Da este. O femeie de 40 de ani a vrut sa incheie odata misterul asta si s-a dus noaptea la ora 00:00 a aprins 3 lumanari si a zis bloody mary bloody mary bloody mary(adica a facut ritualul) si a doua zi a fost gasita injungheata.A dat la stiri mai deee mult serios.Nu a fost in Romania intamplarea asta.
Crede-ma nu exista dar daca nu ma crezi incearca asta : la miezul noptii du-te in fata oglinzii invartete de 3 ori si spune-i numele si vezi daca iti apare in oglinda sau daca se intampla ceva dubios.
Scz dar eu nu cred in din astea!
Pai duca cum am citit eu pe wikipedia,in folclor se credea,bine...dar Dumnezeu stie. Mama mea mi-a spus o poveste, despre o femeie care s-a nascut cu coada de la fund in jos, si avea unghiile rosii...pai nu stiu ce sa zic. Stai linistita, crede in Dumnezeu si o sa ai parte de lucruri bune
TeooSmilee întreabă: