| Andreea_6283 a întrebat:

Salll TPU! Bloody Marry este reala? adica ea chiar exista?

Răspuns Câştigător
| ILoveRain a răspuns:

A existat, scrie ceva in cartea print si cersetor de sora printului pe care o chema Marry si devine in istorie cunoscuta drept " Bloody Marry" deci a existat si a murit de mult acum nu mai exista, dar sunt o gramada de superstitii cu ea...

7 răspunsuri:
| CannbalCorpse a răspuns:

Da' iar eu beau dimineaţa cafeaua cu Moş Crăciun servită de Iepuraşu de paşte!

| GumitzaDePepene a răspuns:

Pai eu asa cred, pentru ca au fost si prieteni care au invocat-o si au avut probleme mai tarziu (s-au taiat, s-au lovit tare.)
Eu cred ca da, la fel ca si entitatile...sigur exista, adica nu stiu, dar e parerea fiecaruia

| totElodia a răspuns:

Daca Bloody Marry ar exista, Petter Pan ar fi cel mai probabil coleg de banca cu mine.
Unii spun ca Bloody Marry a existat, si se spune ca spiritul ei e ascuns in spatele fiecarei oglinzii. Acum serios, in spatele oglinzii mele sunt doar niste molii moarte.

| ILoveRain a răspuns:

@danutz24 ala e un mit, a incercat si o prietena de`a mea si nu a patit nimic straight face

| danutz24 a răspuns:

Da este. O femeie de 40 de ani a vrut sa incheie odata misterul asta si s-a dus noaptea la ora 00:00 a aprins 3 lumanari si a zis bloody mary bloody mary bloody mary(adica a facut ritualul) si a doua zi a fost gasita injungheata.A dat la stiri mai deee mult serios.Nu a fost in Romania intamplarea asta.

| MtfkRebekah a răspuns:

Crede-ma nu exista dar daca nu ma crezi incearca asta : la miezul noptii du-te in fata oglinzii invartete de 3 ori si spune-i numele si vezi daca iti apare in oglinda sau daca se intampla ceva dubios.
Scz dar eu nu cred in din astea!big grinbig grin

| E1Bull a răspuns:

Pai duca cum am citit eu pe wikipedia,in folclor se credea,bine...dar Dumnezeu stie. Mama mea mi-a spus o poveste, despre o femeie care s-a nascut cu coada de la fund in jos, si avea unghiile rosii...pai nu stiu ce sa zic. Stai linistita, crede in Dumnezeu si o sa ai parte de lucruri bune

Întrebări similare