| Tasya05 a întrebat:

Salllzz TPU! Am o problema mare la scoala si chiar numai suportt! In fiecare pauza vreo 8-9 baietii din clasa ( aproape totii in afara de unul care imi este cel mai bun prieten) nu ma lasa in pace, ma iau in brate, astazii m-au luat totii in brate si apoi m-au bagat in baia baietiilor si nu m-au mai lasat sa ies.
Cateoada ei fac gesturii stupide adica imi ridica fusta, cand stau pe scaun ei vin la mine ma ridica in sus iar apoi nu ma mai lasa sa plec din bratele lor si decateorii ma ridic din banca sa ies la tabla sau ceva incep totii sa zica,, Mamaaaaaaaaaaaaaaa" laughing. Decii chiar numai suport este groaznic pentru o fata sa pateasca asta. Nici acasa nu mai pot merge linistitia! Decii pe bune am impresia ca ei ma urmaresc. Azi cand am iesit de la scoala vroiam sa merg acasa eram cu prietenul meu cel mai bun si totii baietii din cls au venit m-au luat in brate si imi ziceau,, Nu plecii nicaierii. vii cu noi" noroc cu prietenul meu cel mai bun ( care este si seful clasei). Mentionez ca am 12 ani si asta mi se intampla asa foarte dess si chiar numai suport! Eu si prietenul meu cel mai bun i-am spus dirigintei ce mi se intampla mereu. Ea a spus ca va chema parinitii copiilor la scoala si proababil le va scade nota la purtare.
Deciii numai SUPORTT! Imi e frica de eiiii! cryingcryingcrying
Plss ajutati-ma dati-mii un sfat ceva! Dau fundita...
Cat mai multe raspunsurii. mz happy

Răspuns Câştigător
| AnaisC a răspuns:

Doamne fereste mai e si fana sobolan(pardon, il iubeste=)))si mai e si curva=))
Felicitari!
AI n viitor in tara asta:>
Ok, crezi ca fac asta pentru ca esti "Miss varza murata"?/:)
Las' ca-ti zic eu de ce o fac(Doamne si mai are si 12 ani:|)ma rog,o fac pentru ca esti o mica piti-miti cu aere de vedeta ce se simte bine cand altii ii ridica fusta(ma rog, la cum te arati asta o sa faci toata viata ta)daca tu nu le dadeai nas, adica daca nu te arata-i interesata si te opuneai nu se mai lua nimeni de tine...da zi ca nu-ti place sa fi "admirata"?/:)
Pace!
www.WarAndRiot.blogspot.com

12 răspunsuri:
| 12Afasa2 a răspuns:

laughing)
E genul de poveste ca o colega de la mine
Cand se intampla asa...de cele, mai multe ori baietii aceia te baga in seama pentru ca te cred populara (te cred frumoasa)...Incearca sa te imprietenesti cu eibig grin.

| κλάους a răspuns:

Asta e daca esti BUNAlaughing. Trebuie sa te obisnuiesti. Dar mia intai du-te la parintii tai, daca nu se potolesc, due la politie, sau la parintii lor.

| Ana_7133 a răspuns:

Ia-ti niste tocuri si cand se apropie da-le in cao laughing sau schima-ti scoala rolling on the floor

| MaryaSiAtÂt a răspuns:

Wow

| caporalul a răspuns:

Bravoooo

| Liviu a răspuns:

Ehe... mai dale tu nas ca o sa te si arda'
Poti sa ai tu si 10 daca te mananca
Aia te scarpina happy

| Tasya05 explică:

@WarAndRiot sa stii ca eu nu le dau nas la accei baietii. ma port cu ei cum ma port cu totii colegii. Nu e nimic mai special! Dar cred ca asta se intampla pentru ca eu niciodata nu am fost o,,turnatoare'' ca sa zic asa si mereu m-am purtat frumos cu ei. Si imi place sa fiu admirata dar nu in felul asta! Mi-ar place sa fiu admirata in altfel (adica sa vb cu mine, sa nu fiu invizibila dar nicii sa nu ma streseze, SA FIU NORMALA! Oricum problema s-a rezolvat deoarece le-am spus la totii ca nu sunt atrasa de niciunul si daca vor sa fim BFF. Si ei au acceptat si acum nu mi se mai intampla ce mi se intampla! Acum ei ma apara de cei care sunt cum erau ei! laughing
Si sincer numai vreau sa ma cert cu nimenii! Si stai linistita cu tot fan,, sobolan'' sunt laughing
Decii gata cu cearta pentru ca oricum tot fan,, sobolan'' ( Justin Bieber) raman!:p

| AnaisC a răspuns:

Da ramai mama ti-am zis eu ceva?straight face

| Tasya05 explică:

@WarAndRiot nu mi-ai zis nimic dar chiar si la intrebarile care nu sunt espre,, sobolan'' cum ii zicii tu... Trebuie sa comentezii? Pe bune devii patetic/a ca pana la urma el nu ti-a facut nimic tie. Nu pot intelege dc urastii atat de mult o persoana care nu ti-a facut absolut nimic.

| AnaisC a răspuns:

Aaa da nu il urasc pe "el" urasc rahatu' ala de mufa pe care o nuemste fata, urasc rahatu ala care-i iese pe gura pe care il numeste muzica si tot ce tine de el din simplu fapt ca face fetite ca tine sa fie nebune dupa el...si tocmai mi-ai dat "raspuns castigator"?straight face

| Tasya05 explică:

@WarAndRiot daca nu avea voce crezii ca mai castiga atatea premii? Mai era atat de admirat (in alte tarii... ca in Romania sunt numa puscariashi, manelisti si satanisti ). Daca era urat crezi ca mai erau toate fetele inebunite dupa el? Raspunsurile sunt logice...si intrebariile la fel.

| TheAshen a răspuns:

Please speak englishlaughing nu stiu