Doamne fereste mai e si fana sobolan(pardon, il iubeste=)))si mai e si curva=))
Felicitari!
AI n viitor in tara asta:>
Ok, crezi ca fac asta pentru ca esti "Miss varza murata"?/:)
Las' ca-ti zic eu de ce o fac(Doamne si mai are si 12 ani:|)ma rog,o fac pentru ca esti o mica piti-miti cu aere de vedeta ce se simte bine cand altii ii ridica fusta(ma rog, la cum te arati asta o sa faci toata viata ta)daca tu nu le dadeai nas, adica daca nu te arata-i interesata si te opuneai nu se mai lua nimeni de tine...da zi ca nu-ti place sa fi "admirata"?/:)
Pace!
www.WarAndRiot.blogspot.com
)
E genul de poveste ca o colega de la mine
Cand se intampla asa...de cele, mai multe ori baietii aceia te baga in seama pentru ca te cred populara (te cred frumoasa)...Incearca sa te imprietenesti cu ei.
Asta e daca esti BUNA. Trebuie sa te obisnuiesti. Dar mia intai du-te la parintii tai, daca nu se potolesc, due la politie, sau la parintii lor.
Ehe... mai dale tu nas ca o sa te si arda'
Poti sa ai tu si 10 daca te mananca
Aia te scarpina
@WarAndRiot sa stii ca eu nu le dau nas la accei baietii. ma port cu ei cum ma port cu totii colegii. Nu e nimic mai special! Dar cred ca asta se intampla pentru ca eu niciodata nu am fost o,,turnatoare'' ca sa zic asa si mereu m-am purtat frumos cu ei. Si imi place sa fiu admirata dar nu in felul asta! Mi-ar place sa fiu admirata in altfel (adica sa vb cu mine, sa nu fiu invizibila dar nicii sa nu ma streseze, SA FIU NORMALA! Oricum problema s-a rezolvat deoarece le-am spus la totii ca nu sunt atrasa de niciunul si daca vor sa fim BFF. Si ei au acceptat si acum nu mi se mai intampla ce mi se intampla! Acum ei ma apara de cei care sunt cum erau ei!
Si sincer numai vreau sa ma cert cu nimenii! Si stai linistita cu tot fan,, sobolan'' sunt
Decii gata cu cearta pentru ca oricum tot fan,, sobolan'' ( Justin Bieber) raman!:p
@WarAndRiot nu mi-ai zis nimic dar chiar si la intrebarile care nu sunt espre,, sobolan'' cum ii zicii tu... Trebuie sa comentezii? Pe bune devii patetic/a ca pana la urma el nu ti-a facut nimic tie. Nu pot intelege dc urastii atat de mult o persoana care nu ti-a facut absolut nimic.
Aaa da nu il urasc pe "el" urasc rahatu' ala de mufa pe care o nuemste fata, urasc rahatu ala care-i iese pe gura pe care il numeste muzica si tot ce tine de el din simplu fapt ca face fetite ca tine sa fie nebune dupa el...si tocmai mi-ai dat "raspuns castigator"?
@WarAndRiot daca nu avea voce crezii ca mai castiga atatea premii? Mai era atat de admirat (in alte tarii... ca in Romania sunt numa puscariashi, manelisti si satanisti ). Daca era urat crezi ca mai erau toate fetele inebunite dupa el? Raspunsurile sunt logice...si intrebariile la fel.