| Ada234 a întrebat:

Sallut kiss ce faceti? :-\ :* > : D <
pai... am si eu o problme. pentru uni pare banal... oh go on
eu sunt sasaita :-( si este najpa ca toti sa pronunte corect si eu nu sad sa rada de mine ca sunt sasaita :-((
Puteti sa imi dati si mie un sfat sau macar sa imi spuneti cand pot vb si eu corect pe la ce varstathinking (am 14 ani).:-) doar daca stitihee hee
nu stiu cum sa rezolv...prin exercitii de pronuntie thinking

va rog un sfat ceva. :-(

multumesc mult kiss

Răspuns Câştigător
| LoLo a răspuns:

Ooo, Salut! Esti una de-a mea:X
Si eu sunt sasaitalaughing. Hmmthinking dc nu iti place? Ca rad ceilalti de tinelaughing? Si de mine au ras unuii, dar sti ce am facut? am fost indiferenta, am mers cu capul sus si ma simteam foarte bine, ca am ceva special cu care pot sa ma diferentiez de altilaughing:X.Sti,nu trebuie sa iti pese de ce cred ei, trebuie sa te simti bine tu, in pielea ta asa cum esti.Nu crezi ca acest lucru este ceva special pentru tine, ca esti mai speciala decat alti, si ca ai ceva in plus?
Sunt o gramada de persoane care vor sa fie sasaite, pentru ca este un lucru tare draguthee heeparerea meabig grin
Nah.in fineoh go on
daca chiar vrei sa nu mai fi sasaita trebuie sa faci multe exercitii. Exerseaza prin casa, uitate in oglinda cand spui un cuvant care contine litera "s"big grin.
Dar mai bine te lasi asa, pentru ca sunt persoane care pot fi atrase de accentul tau, iar nu vrei sa il stricihee hee?
Bafta in continuare:*

1 răspuns:
| Liviu a răspuns:

Mor dupa fetele/femeile care sunt sasaitelove struck sau raraitelove struck
daca rade de tine.
Poti sa ii zici asa sasait si foarte frumos pe un ton mai frumos " SUGE-MA "
Sa vezi ca nu mai zice nimiclove struck
uhm...