anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sallut kiss ...De la un timp de vreme sunt mereu suparata, trista nu vb cu nimeni ma gandesc decat la persoana iubita la greselile facute...era sa vad si moartea in fata ochilor sad era sa dea o masina peste mine :-|. Stiu ca pentru uni pare banal dar, de la la un timp parca nu mai sunt eu.Nu mai rad, nu mai glumesc, si acum mereu cand face candva baza pe seama mea ca sunt sasaita ma pun pe plans, sau asea cand stau singura si imi aduc aminte de clipe frumoase sau mai putin plang si nimic prietenul meu nu prea mai vb cu mine, sau mi se pare mine;-?
imi este greu pentru ca mereu imi pare ca el nu am mai vrea :-(
sau ca in timp ce e cu mine e si cu o alta fata,
sau ca eu nu am nimic un roste
sau..., sau, sau, sau
as vrea uneori sa scap de toate si de rele sa raman decat eu si el, si prieteni mei sa fie totul bine!

imi puteti spune si mie un sfat ceva sa fac sa uit...
sau alcva...
multumesc multkiss
big hug
si scuze pentru unele greseli de scriere daca sunt:-D

Răspuns Câştigător
| AnNyşK a răspuns:

De ce nu incerci sa vb cu el? si sa vezi daca mai simte ceva pentru tine ca asa ti se mai ia o piatra de pe inima, chiar daca adevarul doare, trebuie sa treci peste pentru ca numai o viata ai sh pe aia traieste`owinkingNumai fi asa incearca sa zambesti din nou, sa glumesti, sa te distrezi, sa iesi cu prietenii\:d/ ia incearca, vb cu prietenul tau sh lamuriti totul:*incercarea moarte nu arewinkingBafta:*
O sa vezi ca va fi totul bine, numai incearca sa te schimbi sh sa fii mai plina de viata>big grin

6 răspunsuri:
| alin a răspuns:

Pai sunt ceva greseli dar te scuzam...asculta un sfat bun de la mine
ia incearca sa te trezesti la realitate ca nimica nu-i usor in viata asta de ****, ca nu mai zambesti, ca nu mai faci glume asta este doar o stare de melancolie de aceea te apuci de plans aproape din orice magarie.Asa ca draga mea trezeste si vei vedea cat de grea este viata.
Si cred ca mai mult de vreo 15 ani nu ai.

| alin a răspuns:

@innnna asa m-au luat si alti pe mine pana am realizat de aia ti-am zis si tie tot asa

| Ada234 a răspuns:

Alin ma luasi prea tare :-)):-))
eu ma trezesc pana la urma;-)

| Ada234 a răspuns:

@AnNyşK multumesc mult kiss

| Ada234 a răspuns:

Dar multumesc mult de sfaturi >big grin

| Ada234 a răspuns:

Ok multumesc mult. >big grin

Întrebări similare