| Krone a întrebat:

SAllut fratilor...as vrea sa pun si eu ceva masa musculara pe mine.nu prea pot ajunge la asa ca e departe de mine dar vreau sa fac ceva muschi acasa...am 57 de kg. si 1.82m as vrea sa stiu daca ma apuc de ceva acasa pun ceva muschi.sa nu fac degaba hELp MS

Răspuns Câştigător
| Dominicc a răspuns:

Faza e ca esti slabut. Si eu am fost cam asa. Numai ca eu am 1m 78 cam asa si vreo 59 de kg. Eu ma simt bine asa. Cu muschii... Pai? Dece muschi? Mai intai incearca sa ai pe ce face muschi. Adica sa te mai ingrasi putin. Macar sa ajungi la 61-2 de Kg. Alearga zilnic cate putin, cam 1 km-2. O sa iti faca pofta de mancare. Daca nu vrei alergat ia niste pastile care sa iti dea pofta de mancare. Ti.-as recomanda(daca ai bani ca sa iei) Tonotil-N. Te duci la farmacie si ceri. E in jur de 30 de lei. Sunt in jur de 10 tubulete cu un lichid dulce si un praf. Se amesteca amandoua apoi se bea dimineata inainte de masa. Si seara.

Normal se ia cam de 2 ori medicamentu. Dar cu pauza de 1 saptamana dupa ce termini cutia. Iti da pofta de mancare si te intareste. Apoi apuca. te de flotari. De la 19-22 pentru inceput pana avansezi. Incearca de 2 ori pe zi.
In rest, cumpara niste gantere daca iti permiti, sau continua cu exerciti ce le poti face acasa. Cauta pe youtube clipuri cu sporturi ce se pot face acasa.

0 răspunsuri: