| dannydanny01 a întrebat:

Sallut Sunt Nou In TPU si as vrea sa stiu ce fac cu fundele daca le primesc! Multumesc! FUnda!

Răspuns Câştigător
| WholeWorld a răspuns:

Faci bani, daca ajungi sa faci 1000 de funde vei primi 5 mii de euro.
Asa ca treci la ajutat lumea.

| IsabelaIssa a răspuns (pentru WholeWorld):

Daca raspunzi doar ca razi de cineva, mai bine sa nu o faci.

| WholeWorld a răspuns (pentru IsabelaIssa):

Fii serioasalaughing, tu crezi ca el nu stia la ce ajuta fundele? s-a gandit prima data ca primeste ceva... nu doar un multumesc pentru ca ai ajutat pe cineva.
Ps: Nu dau raspunsuri pentru funde, si de cele mai multe ori se merita sa raspunzi la o intrebare doar ca sa razi de cineva.
In momentul asta nici nu credeam ca voi primi funda, am dat raspunsul doar ca sa fie lucrurile mai interesante si asa toata lumea venea cu acelasi raspuns.

Poate chiar e nou si nu stie despre ce e vorba. Si totusi, site-ul nu e ca sa radem unii de altii. Ca sunt intrebari care cer astfel de raspunsuri sau mai rele, e adevarat, dar e bine sa te abtii si sa nu intri in conflicte cu nimeni. Si odata ce ti-a dat fundita, oare nu te-a crezut?

| WholeWorld a răspuns (pentru IsabelaIssa):

"In momentul asta nici nu credeam ca voi primi funda", Ti-am mai scris odata ca nu credeam voi primi funda iar daca te referi la partea in care el crede ca fundele il va ajuta sa castige bani, nu-mi pasa nici cat negru sub unghie.
Si sunt sigur ca voi dormi linistit la noapte, iar cat despre raspunsurile mele de zi cu zi, cred ca in mare parte ajut persoane care au nevoie si de obicei raspuns in domenii la care ma pricep. Iar la celelalte dau raspunsuri "amuzante" care sunt evidente iar unele persoane merita.
Cred ca a vazut si el la ce "nu ajuta fundele" laughing.
Nu stiu daca tie iti pasa de amarata aceea de funda sau ca-ti pasa de "new user TPU" sau daca te enerveaza atitudinea mea happy.
Orice-ar fi, cred ca nu-i asa de grav incat sa prinzi ciuda pe mine si felul meu de-a fi.

hee hee Stai linistit ca nu prind ciuda pe tine. Asa am simtit sa te atentionez putin pentru ironia ta sau cum vrei sa o numesti. Apreciez daca in rest ajuti, si mai ales ca nu injuri atunci cand esti tras la raspundere, asa cum fac altii. O seara placuta si raspunsuri cat mai bune! happy

7 răspunsuri:
| IsabelaIssa a răspuns:

Nu faci nimic cu ele, sunt un fel de a spune Multumesc! Poti sa te documentezi mai bine de la "Intrebari frecvente" de sus. Valoreaza 100 de puncte, care NU se transforma in bani! Desi vezi multi care cersesc funde pe aici, nici ei nu inteleg la ce le folosesc. Asa ca daca vrei si poti sa ajuti pe cineva cu un sfat, ar fi bine sa nu o faci pentru fundite ca nu iti sunt de nici un folos. Bafta!

| Letty18 a răspuns:

Funditele ->Sunt aprecieri din partea userilor care au pus intrebari pe TPU.
E un fel de a spune Multumesc pentru ca m-ai ajutathappy.