Nu stiu ce sa zic
ar trebui sa vorbesti cu ea
ii poti spune ca tu nu esti pregatit
sau sa ii zici ca ai vrea dar e mica
vorbeste cu ea odata cand e mai fericita ca daca e nervoasa risti sa iti faca scandal
Bună.
Stați cuminți amândoi că nu știți la ce riscuri vă expuneți.
Spune-i sincer că nu este timpul, că vrei să o cunoști ca ființă nu intim.
Crăciun fericit!
Pa, pa.
Buna!
Deci fata asta e tampita? Deci in primul rand si tu esti destul de tanar, in fine. dar fata asta nu se gandeste ca e prea tanara? Prea tanara!
Eu zic sa refuzi, pentru ca e absolut. o tampita! Daca toate fetele de varsta ei nu ar mai fi virgine, ce am ajunge? O tara de curve care la 12 ani au deja cate doi copilasi? Hai sa fim seriosi!
Deci nu ma intereseaza ce relatie e intre voi, si auzi nu mai tot,, as vrea'' ca nu cred ca vrei sa vina maine cu mamica. Ti s`ar parea normal ca tata sa afli ca fiica ta nu mai e virgina la doar 12 ani? Si 14 e putin! Eu zic ca intre 17-20 de ani e cel mai bine, atat fizic cat si psihic. La inchisoare nu poti ajunge, pentru ca si tu esti minor, dar daca nu ai fi, indiferent ca ea ar fi vrut sa o faca sau nu, daca mama ei si tatal ei accepta, tu poti intra la inchisoare, daca esti major.
In fine, te rog sa o refuzi.
Dupa cum ai vazut, toti cei care ti-am raspuns ni s`a parut un Horror ce te-a intrebat fata asta. Ca tot vorbeam de horror, poate o fi vazut vreun film horror azi`noapte si a delirat. E si asta o solutie.
Buna.
Te putem ajuta doar cu cateva sfaturi.
Ea e curioasa sa vada cum e, cum se practica, la ce ajuta.
E ceva normal in viata, dar pentru varsta ei, inca e ceva ce nu trebuie sa stie tot despre acest subiect.
Eu una iti recomand sa o lasi in pace, e doar o copila.
Trebuie sa te gandesti si la consecinte... daca o vei parasii, daca o sa-ti bati joc de ea, o sa-ti faca viata amara. O sa spuna la toti ca ai folosit-o, ca ai violato.Sunt si astea posibilitati.
Te poti astepta la orice din partea unei fetite de 12 ani, si mai ales daca are tupeu pe ea.
Las-i balta, e mai bine asa.
Ai timp!
O seara placuta!
Eu, ti-as recomanda sa nu o asculti.
Sunteti mici amandoi.
Spune-i si tu, despre sarcina nedorita, despre anumite boli. Si poate o sa se linisteasca.
Sarbatori fericite!
Doamne)
Dragul meu. ori e foaRTE OBSEDATA DE TINE SI TE VREA ORI E O curva in devenire
Nu incerca asta cu ea, va iesi urat, datorita faptului ca e mica, poate ciripi la o prietena si are abia 12 ani.barfa se va duce peste tot poti fi sigur de asta.si vei cadea vinovat ca i-ai tras. o
Si tu esti mic nu numai ea. Dar in fine va grabiti sa experimentati totul de asta aveti amintiri neplacute si dupa va curg mucii pe site ba ca esti tatic, ba ca a fost naspa, etc etc.Parerea mea este sa nu o faci nu cu ea, nici cu alta o fata la 12 ani nu ar trebuie sa stie ce e aia puta dapai sa vorbeasca despre si o sa crezi ca poate sunt comunista dar nu e asa fa-o cand esti mai marisor, incat sa intelegi ce faci si sa simti ce faci, apoi daca se intampla ceva cu ea si ramane insarcinata tu ce faci? O sa stai cu forta langa ea? Sau daca zice parintilor ei sau ai tai iti dai seama in ce incurcaturi te bagi? Tu spune-i sa mai astepte, momentul potrivit va veni pentru ca daca tu ai fi crezut ca este momentul potrivit o faceai si nu mai postai intrebarea asta inseamna ca si tu esti nesigur.
Sa nu faci asta...ai scris E INCA MICA, e adevarat, dar tu, tu crezi ca esti pregatit pentru asta? Crede-ma, si tu esti mic pentru asta. Daca vei incepe de acum, mai tarziu vei regreta.Si nu e bine nu numai din punct de vedere emotional, ci si din punct de vedere legal, poate se enerveaza pe tine odata si se duce la politie si spune ca ai violat-o.Nu conteaza ca nu esti major, exista si scoli de corectie, deci, e posibil sa ajungi pe acolo
Poate nu era chiar raspunsul la care te asteptai, dar, mai bine punem cartile pe fata decat sa deliram niste tampenii doar pentru o fundita, ca o fundita in plus sau in minus, nu schimba cu nimic viata cuiva, in timp ce un sfat bun poate ajuta o persoana
Craciun fericit si ai grija de tine
dhoamne fata aia e parashuta sau ce doamne asa de mici si ce ganduri ausi tu esti mic si ea e foarte mica
desparte`te mha de ea daca chiar vrei sa ai o fata calumea langa tine nu una tarfa sfatul meu
Pai ar trebui sa-i spui asta! Daca sunteti impreuna trebuie sa va spuneti deschis parerile. Daca te place cu adevarat va intelege!
X_x
Eu zic să nu vă grăbiţi.
La 12 ani nu prea e cazul să te gândeşti să pui în practică ce vezi în filmele pentru adulţi, dar chiar dacă-ţi trece prin cap asta, nu înseamnă că eşti pregătită; cred că doar curiozitatea-i mare, dar nu e timpul pentru aşa ceva.