| Corina21 a întrebat:

Sallut TPU! Am o problemaaa! In urma cu trei saptamini eu si cu doua fete eram cele mai bune prietene, acum doua saptamini o prietena de-a mea s-a dus cu o alta fata care a venit noua la noi in clasa (a a venit in clasa 5).Ea invata foarte rau si are o voce tare alintata.Ea si-a cumparat un maiou cu Best Friend si una din prietenele mele la fel! Atunci ele au devenit prietene! Acumeu si cu o alta prietena de-a me eram tare suparate canu atrage atentia la noi, intr-o zi noi i-am spus si ele doua s-au impacat.Dar eu am ramas putin nemultumita.Ele acum se distreaza toate trei ar pe mine ma ignora e foarte jignitor...zilele acestea nu am scos nici un zimbet din cauza loc, mai ales din cauza fetei noi. Spuneti-mi ce sa fac? Cum sa-mi returnez prietenele innapoi? Va rog spuneti-mi.Le duc tare dorul, iar ele nici macar nu-si dau seama ca m-au jignit...;(

2 răspunsuri:
| 010123 a răspuns:

Spune-le,vorbeste cu ele, este cel mai bun remediu.

| Corina21 explică:

Vorbesc cu ele dar uuna din ele este putin cam raspunzatoare urit innapoi cu ea daca te certi e imposibil sa vorbesti normal, trebuie numai decit sa strigi...dar alte variante mai sunt? va rog spuneti-mi cum?