| smiley16girl a întrebat:

Sallut TPU.am pus intrebarea asta de ceva vreme dar nu am gasit raspunsuri clare sper ca ma ajutati!
Dimineata cand am ajuns la scoala aveam un luciu si mi-a scapat din buzunar dar nu am dat atentie si colegul din spate l-a gasit crezand ca e al unei colege dar nu era asa.colega l-a pasttrat si a pretins cand ii l-am vazut in mana ca i l-a dat o prietena. m-am dus la respectiva prietena si colega mea cu pricina i-a spus ceva la ureche nu stiu exact ce dar prietena colegei a spus ca avea un luciu asemanator pe care i l-a daruit colegei mele dar luciul meu avea o urma care imi apartinea era o zgarietura. si haideti sa gandim logic luciuri identice.acum nu stiu daca colega mea a spus adevarul sau daca e mincinoasa si in plus este bogata si i-a un luciu gasit.

Răspuns Câştigător
| Adda_5780 a răspuns:

Nu lua lucrurile asa. este bogata- ce putea sa faca cu el? las`o in pace cu prostia ei. da, eu cred ca ti-a luat luciul de buze[ km logic, heh xD?] dar ai putea sa ii demonstrezi cu alta ocazie ca esti mai desteapta cu ea, nefacand scandal dk atata ii e pregatireaoh go on. in situatia asta ea e"pe mine ma face un luciu de buze". da`l inkolo;]. nu merita sa iti irosesti vremea cu astfel de persoane si cu prima ocazie arata`i ca nu ar trebui sa se mai dea superioara dk nu are cu ce. >big grin

1 răspuns:
| BAM_7947 a răspuns:

Parerea mea este sa gasiti un coleg cu un telefon mai performant sa va filmeze, va paruiti si va spargeti capetele si puneti pe youtube. dupa care postati aici sa vedem si noi