Nu cred in sfarsitul lumii din 2012. Sfarsitul va veni cand ne vom astepta mai putin, cel putin asa cred eu. Traiti-va viata cat o mai aveti!
Am asistat LIVE pana acum de vreo 5-6 ori la sfarsitul lumii, dar mereu a fost amanat din cauza vremii urate... Hai sa fim seriosi, daca apare un dobitoc pe cateva programe de stiri din America si spune ca murim toti si ca D-zeu coboara pe pamant, nu-nseamna ca e si adevarat!
Daca vr'un "profet" d'asta viseaza urat noaptea si se apuca sa spuna ca vai Doamne, nu stiu ce se-ntampla, nu-nseamna ca are dreptate.
Din cate am inteles. Chuck Norris a fost numit cel mai prost actor din lume, deci cred ca sfarsitul lumii va fi mai devreme decat crezi .
N-avem de unde sa stim! Doar DUMNEZEU stie asta.Eu cred ca oamenii daca ar fi mai buni DUMNEZEU nu s-ar mai supara pe noi.
In 21.12. 2012 nu va veni sfarsitul lumii! Calendarul Mayas este cel mai precis din lume, iar in el, cea de-a 5 a Lume se sfarseste in 1987.A 6a Lume incepe in 2012 ceea ce inseamna ca noi acum ne aflam intre doua lumi, lucru care se numeste "Apocalipsa" sau "Revelatia" si inseamna ca adevarul ne va fi revelat, nu ca va veni "Sfarsitl lumii".
Cred ca vreo cativa retarzi nu aveau ce sa faca si ca sa mai captiveze un pic atentia oamenilor (care nu au altceva de facut decat sa asculte barfe) au scos zvonurile astea. uite si ca sa iti dau un exemplu concret la ora de religie l-am intrebat pe preot ce crede despre asta si ne-a spus ca la inceputul lumii tot la fel o secta s-a trezit sa scoata niste zvonuri din astea cum ca o sa vina sfarsitul lumii si boierii de pe vrema aia au inceput sa ''doneze'' averile lor sclavilor si ei au plecat pe un munte ca sa se curete de pacate, crezand ca asa ajung in rai si acei boieri au asteptat acolo pe munte luni intregi ca sa vina sfarsitul lumii si tot nu a venit.asa si acum. sper ca ti-am fost de ajutor