| GossipFann0700 a întrebat:

Sallz all,
Am si eu o mare dilema.straight face.
De curand am aflat ca imi voi pune aprat dentar si mai am si ochelarisad.
Acum ma va sti toata lumea barem drept betty cea urata din Bucuresti.
Speram si eu sa imi fac un prieten dar este imposibil...
Mereu ma consider urata deoarece toate celelalte prietene ale mele sunt frumoase nu au ochelari, aparat, 1.73,au prieteni etc.
Ce pot face?

Răspuns Câştigător
| BRoxana a răspuns:

Draga, in ziua de astazi cunosc fete ce poarta ochelari "la moda" si nu au nici un fel de dioptrii, in ziua de astazi se poarta ochelarii bunicii, in ziua de astazi aparatul e la moda, iti pot da exemple de o tipa care si-a pus aparat deoarece este "la moda" si sincer ochelarii si aparatul ti-au venit tocmai la tanc pentru ca acum se poartalaughing daca te aranjezi parerea mea ca arati foarte foarte bine, da-mi te rog add sa-ti dau pozele cu tipa care si-a pus aparat si are si ochelari si vei vedea ce dragut aratahappy ciufix25, idul meuhappy, mai vorbim, ceao

9 răspunsuri:
| LoveForShania a răspuns:

Pai in primul rand nu conteaza parerea celorlalti.
Inaltimea ta nu este o problema, chiar e bine sa fi inalta.
Tu poti sa iti pui in evidenta celelalte calitati, de exemplu inaltimea greutatea etc.
Poti sa te imbraci oricum vrei tu, dar acele haine sa stea bine pe tine si in acelasi timp sa iti scoata in evidenta formele tale (talia, sanii, picioarele etc.). In momentul respectiv persoanele din jurul tau nu o sa mai puna accent pe ochelari si pe aparatul dentar, ci mai degraba pe calitatile tale. Deci fi mai sigura pe tine pentru ca oricand poti repara ceva, si mult succes!

| OanaG a răspuns:

Tu esti complexata de faptul ca porti aparat dentar si ochelari, dar cele care au handicap, la alea ce le mai zici, in plus pentru. fiecare fata exista un baiat!

| Daniella13 a răspuns:

In ziua de azi nu e un lucru atat de urat sa porti ochelari si aparat dentar, mai mult e de fapt o moda. Tot mai multi tineri isi mint parintii doar pentru a le lua ochelari, pentru ca asa se poarta! Esti frumoasa asa cum esti, nu ai de ce sa crezi ca un aparat dentar sau niste ochelari te pot schimba. In fond esti aceeasi. Vei avea si tu un prieten atunci cand va fi momentul, ce-i al tau e pus deoparte. Nu trebuie sa grabesti lucrurile, doar pentru ca asa fac prietenele tale.

| PotHed a răspuns:

Daca ai ajuns sa te consideri tu insuti urata e de rau...
Fiecare are ceva deosebit nu lasa pe nimeni sa iti spuna ca esti urata in cea ce priveste prietenul asteapta nu se stie niciodata...happy
sper ca te ajutawinking

| Skeletonized a răspuns:

Nu-ti face griji^^ Aparatul si ochelarii nu sunt lucruri permanentehee hee cand nu vei mai avea nevoie de ele vei avea un zambet frumos si o privire criminalahee hee Ceea ce poti face este sa-ti alegi o rama pentru ochelari care sa se potriveasca fetei tale si sa te avantajeze (poti arata mai bine cu ochelari decat fara) si putina incredere in tinewinking Fruntea sus si zambeste: ochelarii si aparatul dentar pot parea enervante pe moment, dar iti vei da seama mai tarziu cat de folositoare sunt happy Ah si daca vrei un prieten... daca nu te accepta asa cum esti nu e de tinewinking aspectul nu este totul happy

| Georgiana21 a răspuns:

Aparatul dentar nu e un lucru urat. Si eu am purtat, iar acum ma declar foarte multumita de dintii mei. Sunt drepti si perfecti, fata de dantura altor fete. Nu trebuie sa te simti inferioara, mai bine porti acum aparat dentar, decat la 20 si ceva de ani happy. Stai linistita ca aparatul si ochelarii nu vor fi un impediment in a-ti face un prieten.

| PurpleHeartLove a răspuns:

Aranjeaza-ti parul si imbracate la moda.Fi o diva unica(Cu ochelari si aparat dentar)winking

| jocuri888 a răspuns:

Aparatul e mai bine sa il pui acumbig grin dupa vei avea niste dintii drepti si frumostongue incearca sa iei unul care sa nu iasa in evidenta si ochelarii poti sa ii transformi intr un avantajhappy cunosc o fata cu o pereche de ochelari super super tare cu rame roz super dragutihappy

| Alexandra16_6065 a răspuns:

Daca ai trasaturi frumoase nu conteaza ca ai aparat dentar si ochelari.
imbracate cat mai la moda si aranjeaza-ti parul cat mai bine
nu te simtiiiiii inferioara nimanui
fi tu. nu incerca sa fii altcineva!
SUCCES!