Nu cred ca e bine sa iei vitamine sau alt fel de suplimente alimentare, pentru ca s-ar putea ca pe la 25-30 de ani sa arati ca una de 40 si s-ar putea sa te ingrasi prea tare sau chiar sa slabesti.
Eu stiam ca pentru coapse mai groase e bine sa faci multe genoflexiuni, in felul asta nu vei fi grasa ci vei avea muschi pe picioare (care arata mult mai bine decat grasimea, crede-ma). Si incearca sa stai mult pe scaune tari si chestii de astea. Si cand stai jos apasati picioarele de lucrul pe care stai. Asa, in cel MULT 1 luna esti perfecta. Succes!
Mananca dulciuri dar nu prea multe ca dai in diabet.
Fii lenesa ( ce mai sfat)
Mananca mult dar nu te indopa ca dupa scoti totul la wc.
Ia niste vitamine. Ti le recomand pe cele de la Amway. Functioneaza in functie de organism: pe cei slabi ii ajuta sa se ingrasa si viceversa.
Ia niste vitamine. Ti le recomand pe cele de la Amway. Functioneaza in functie de organism: pe cei slabi ii ajuta sa se ingrasa si viceversa. A si mananca echilibrat!
Sunt de acord cu smilerz19. am 11 ani si sunt cam slubutza dar m-am apucat de sport si am inceput sa am muschi pe picioare mai rau ca baietii. ma urc in copaci pana in varf, cand vad bari pentru scuturat covoare ma urc pe ele cu fundu si etc. sa nu bei apa minerala fiindca nu e buna fiidca iti da impresia ca ai stomacul plin. sa te apunci de sport ca sa ai un corp bine lucrat si sa dea impresia unui corp perfect. daca te apuci de sport o sa ai pofta de mancare. sa nu mananci obligata.