| Carmy88 a întrebat:

Sallz ce faceti ajutati-ma eu in seama asta ma jucam adevar sau provocare cu varmeo si ma provocat sa i spun celelei mai bune pr ale mele ca o iubesc si sa o pup pe obraz eu i-am mai zis ca o iubesc printrun sms care suna cam asa " ti-am zis vreodata ca te iubesc ca pr " si raspunsul ei a fost " hahahaha" nu stiu ce a insemnat asata eu is fata si is cam timida nu stiu cum sa-i zic ma ajutati va rog frumos nu faceti misto va rog is o fire timida si nu stiu cum sa-i zic ca o iubesc voi ce ziceti sa-i zic asa pur si simplu in fata sau? va rog dati-mi sfaturi Dar mi-e frica ca daca ii zic ca o iubesc sa nu se supere pe mine ce sa fac ajutati-ma dau funda

5 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

E normal sa tii la prietenii tai dar ma tem ca a spune unui prieten ca il iubesti denota ceva mai mult decat prietenie(nu in cazul de fata)
Spune-i varului tau ca e stupida provocarea si gatahappy

| Mrlove a răspuns:

Adica tu esti pe invers? doh :/ spune-i in fata dar nu sarii direct cu te iubesc zi ca ai inceput sa simti unele sentimente pentru fete pana la urma trebuie sa ajungi unde vrei tu dar sunt putine sanse sa fie si ea lezby. hmm sper sa reusesti, inca ceva cati ani ai? daca esti mai mica de 15 ar fi bine sa nu ii zici asta.

| Emmeii a răspuns:

De ce sa se supere daca ii spui ca o iubesti? raised eyebrows. nu are sens

| nowgone a răspuns:

Eu la prietenele bune le spuneam te iubesc.si elerolling on the floordecii nu vad ce e asa rau.nu are de ce sa se supere.

| Carmy88 explică:

Pff mai nu`s lezbi dar daca nu ai citit intrebarea bine taci acolo si nu mai da din clanta