Buna! Nu stiu daca voi primi intr-adevar vreo funda pentru raspunsul meu, dar eu cred ca Justin Bieber este un simplu copil, ca oricare dintre noi, care, insa, a avut curajul, ambitia si norocul sa se afirme pe un site cunoscut, avand astfel posibilitatea de a fi remarcat.Desi nu sunt un fan al sau, asa cum majoritatea baietilor nu sunt...ar trebui totusi sa ne gandim ca el, chiar daca nu este pe placul tuturor, a ajuns undeva si a facut ceva mai presus decat noi...Momentan.
Buna! Deci eu il ador pe Justin Bieber e asa de dragut dar din pacate sunt cam confuza ca se sp ca el ar fi un mos de 51 de ani pedofil uite la ce m-am uitat eu si am ramas conjuzahttp://www.youtube.com/watch?v=auANHoHvt70 uitete si tu
Un copil retardat care a aparut si el la tv ca scate 3 cuvinte pe gura
Niste artisti adevarati au fost Queen. Nu mucosul asta!
Personal eu zic ca pare un baiat de treaba, insa toata lumea il cam uraste.Adica mie nu mi-a facut nimic sa am ceva cu el.
Eu chiar nu inteleg de ce pentru multi este antipatic...canta destul de bine, ce aveti cu el? :? In orice clip pe youtube vad "glume cu Justin Bieber". cred ca asa e la moda...